Tbt Sakarya Buluşması 2
-
yarın saat 3 te kentparktaki cafede :
ajan
qazver ( Q ile ) :)
kıvaçküçük
gelebilirse kutengri..
Oraya gelince bağırın ajaaan muuuuhrııııp nerdesnz lan diye biz sizi bluruz :D -
müthiş bi buluşma oldu. gelmeyen arkadaşlara sevgilerimi iletiyorum
-
istanbul sakarya arası kaç saat :|
edit düzenliyorum..
avcılar sakarya arası :D
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
O senn müthişlğindi abi :) sen wcdeyken tuvalete para verdk 3 öğrenci diyince adam baktı tuhaf tuhaf :) -
HeadBanger bunu yazdı:
istanbul sakarya arası kaç saat :|
edit düzenliyorum..
avcılar sakarya arası :D
-----------------------------avcılar harem arası bilmiyom. haremden otobüsle 1 saat 45 dk da gelirsin hacım ;)
-
MUHRIP bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
O senn müthişlğindi abi :) sen wcdeyken tuvalete para verdk 3 öğrenci diyince adam baktı tuhaf tuhaf :)
-----------------------------olur o kdar :D tbt kardeşliği
-
ajan1111 bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
O senn müthişlğindi abi :) sen wcdeyken tuvalete para verdk 3 öğrenci diyince adam baktı tuhaf tuhaf :)
-----------------------------olur o kdar :D tbt kardeşliği
şarjım btince lap die telefonu koyunca önüme gnülleri fethettn :) qazverde sevmiş seni.. yakında tükkana çanı içmeye gelicez.. :) -
yok acanım :| cok erken bana göre anca öğlen kalkıyom zati bileciğe gitcem ben yarın belki uğrarım die ümid ettim ama tutmadı
-
Buluşmaya gelmemekle en büyük götlüğü yapmış bulunmaktayım.Sayıp sövebilirsiniz hakkınız.Kaç gündür yeni girebildim tbtye.Babannemin hastalığıyla uğraşıyodum.Dünde 4-5 gibi geldi aklıma ama bunlar çoktan içmeye gitmiştir diye gelmedim.Neyse kusura bakmayın :|
-
Kutengri bunu yazdı:
Buluşmaya gelmemekle en büyük götlüğü yapmış bulunmaktayım.Sayıp sövebilirsiniz hakkınız.Kaç gündür yeni girebildim tbtye.Babannemin hastalığıyla uğraşıyodum.Dünde 4-5 gibi geldi aklıma ama bunlar çoktan içmeye gitmiştir diye gelmedim.Neyse kusura bakmayın :|
İçmedik lan .. Sıcakta canım almadı cafede otrduk nargle tanışma filan .. 3 kşiydik.. Ama sana laf diyen yok boğlum geçerli mazeretin var numaranı bulsaydık hastaneye yanına gelicektik.. birdahakine artık.. ;)