TBT Yazarlarının Sürekli Bunalım Takılması
-
z-chan bünye meselesi :) herkez siktir et boşver diyemiyor :) hayatı kafaya takmadan yaşamak alzım aslında ama onuda ben ( biz ) beceremiyoruz.. herşey engel herşey bize karşı.. ne denmeli yazara vesselam güzel yazı ama aşk ile ilgili yazıyoru8z çoğumuz aşkında alt menülerinde bunalım var hasret var özlem var sen düşün daha nelerin oldugunu biz bunları konu alarak yazıyrouz.. ama bunun dışında yazanlar varsa onlardan rica et lütfen :)
-
yanlıs anlama ama hocam nickinin okunusunu hep merak etmısımdır her gordugumde aklıma hıc de ıyı seyler gelmıyor
-
opensource2009 bunu yazdı:
-----------------------------
Tez "Z-Chan"'ın istediği gibi yazılar yazıla..
-----------------------------biz istemezük
-
ara sıra bende yazıyorum buraya bir şeyler karalıyorum kendimce. bu konu bana da değmiş oluyor yani ben öyle algılıyorum :) şimdi durumu biraz anlatmak gerekirse;
bir duyguyu anlatacaksan o durumun içinde olman gerek, gerek ki duyguları karşıdakine sende ki coşkusuyla anlatabil. Sen yaşamadığın bir duyguyu anlatamazsın, bilmediğin bir şeyi nasıl karşındakinden anlamasını beklersin. ün yapmış tarihte adı çengelli iğne ile tutturulmuş kişilerin ya ilahi bir aşkı yada fani bir aşkı vardır. e bizde de bir aşk vardır ki gider; ya içine kapanıklıktır bu ya karşılık alamamaktır yada terkedilmişliğin verdiği acının dışarıya çıkmasıdır. Kısaca hep acıyı yaşadıkça yazıyoruz.
-
ben baslicam o zamanda asiri mukemmellik ve bencillik diye begenilmicek ama baslicam yakinda
-
zıçan sende maddeye değil de maneviyata önem ver sende derin düşünürsün :)
-
7-19 bunu yazdı:
ben baslicam o zamanda asiri mukemmellik ve bencillik diye begenilmicek ama baslicam yakinda
-----------------------------güzel olan hiç bir şey ne bencillik diye karşılanır nede beğenilmeme gibi bir lüksü olur.
-
insanlar mutluyken yazmazlar... bü yüzden şarkılar hep hüzünlüdür düğünlerde çalınıp oynananlar bile hüzünlüdür
-
lalada bunu yazdı:
insanlar mutluyken yazmazlar... bü yüzden şarkılar hep hüzünlüdür düğünlerde çalınıp oynananlar bile hüzünlüdür
-----------------------------Senin göremiyor,bilmiyor olman hayatta geri kalan herkezin üzüntülü şarkılar dinlediği sonucunu doğurmaz.Her yazarda ağlak şeyler yazmaz.Müziğin en kral örneğini 50Cent gibi zenci rapcilerinde,edebiyatın kıralınıda bir çok amerikalı/avrupalı yazarda görebilirsin.
Insanlar mutluyken yazmak gibi saçma bi sonuca nasıl vardın bilmiyorum,sen mutluyken hiç okumamışsın.
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------insanlar mutlu anlarını paylaşmaz mı hoca?