Tbt Yi Altın Harflerle Yazdık
-
jajajja ben izledim ilk :P koyalım mı dediler koyun gitsin demiştim :|
-
pek başarılı bir çalışma olmamış açıkçası ama ellerine sağlık yapanın her ne kadar a harfının cızgısını unutsada :|
-
yaw samsuna ada biri yapmış nere gitsem tbt aytek işaerti var en işlek cxadeelerin hep başında görüyom kim uyaptı bilen varmı?
-
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------
yaw samsuna ada biri yapmış nere gitsem tbt aytek işaerti var en işlek cxadeelerin hep başında görüyom kim uyaptı bilen varmı?
-----------------------------bizi yaparken görmedinmi hacı:)
-
Ahahaha evet eksik oldu ama yinede madalyalık biz aslında sprey getircektik maltepe maçına ama getiriremedik neyse artık :D
-
kameraya çeken çok amatörce çekmiş + kamera da çok dandik + A nın çizgisini koymayı unutmuş
onun dışında güzel :)
-
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------kameraya çeken çok amatörce çekmiş + kamera da çok dandik + A nın çizgisini koymayı unutmuş
-----------------------------ikimiz çektik+telefon sweety nin+a nın çizgisini ısrarlarıma rağmen koymuyan sweety+benim hiç kameralı telefonum olmadı heyecan yaptım çekerken:)
-
aytek işaretini yanlış yapmışsınz
-
Recoba_20 bunu yazdı:
-----------------------------dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------kameraya çeken çok amatörce çekmiş + kamera da çok dandik + A nın çizgisini koymayı unutmuş
-----------------------------ikimiz çektik+telefon sweety nin+a nın çizgisini ısrarlarıma rağmen koymuyan sweety+benim hiç kameralı telefonum olmadı heyecan yaptım çekerken:)
-----------------------------?? bi kerem benim çekimim son derece prof. ama telefon b*ktan :D , A nın çizgisi gelmedi aklıma ve recobada söylemedi dediğine bakmayın siz onun :D neyse artık perş. kadıköy ve tüm beşiktaşı tbtliycem spreyle hatta maddi destek olursanız bi kaç ark la sağlam graf bile atarıs sorun deil :))
-
güzel olmuş :)