Tbt Yi Altın Harflerle Yazdık
-
üstündeki thisort kaç para.. ayakka bıların markası ne ... yakısmıs :)
-
dj_hacker bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------gönlümüz zengin yetermi?:)
-
yoq yaff yannıs anladın. üstündekiler manyaq yakısmıs yoqsa benm ne haddime.. kusura bakma kardes..bis öle üstüme güsel bişiler uyduramıos... yine pardon diim ne edek
-
dj_hacker bunu yazdı:
-----------------------------zuhaha ayakkabılar Etnies üst Beşiktaş orj. AdiTas ^^ alt taraftada Old Navy.. :D
EditCan: Üstümde benim kendime aldığım hiçbirşey yok tee hariç ki baba hacısıdır Abd den hediye geldi :D
-
süper olmuş lan bu olay :D
-
Gzx bunu yazdı:
-----------------------------vala sırf bu arkdas boyle yazdıgı ıcın bakdım ama bı boka bensemıyo arkdas :| k.bkma
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------Gzx bunu yazdı:
-----------------------------vala sırf bu arkdas boyle yazdıgı ıcın bakdım ama bı boka bensemıyo arkdas :| k.bkma
-----------------------------muhabbet güzel :D badanaya gidion basta tbt logosu cizion sonra boyuyon :D
-
Gzx bunu yazdı:
-----------------------------mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------Gzx bunu yazdı:
-----------------------------muhabbet güzel :D badanaya gidion basta tbt logosu cizion sonra boyuyon :D
şöyle bir durum var o bizim işimiz:) ama bi şey yazıp üstünü karalasanda karalamasanda ne olduğunu biliyosun soruçta logoya karşı gibi çarpı işareti atmadık dimi?