Tbt"Nin Gelmiş Geçmiş En Büyük Host Kıyağı
-
özel fırsatlarla yine sizlerleyim müridler.. Hostsuz mürid kalmasın kampanyası resmen başlamıştır.. Herşey dahil hosting fiyatları dudak uçuklatıcı seviyede..
paket özellikleri
------------------------------------------
| * Sınırsız Disk alanı / Unlimited Diskspace
| * Sınırsız Aylık Trafik / Unlimited mouthly bandwidth
| * Sınırsız E-mail Hesabı/ Unlimited E-mail accounts
| * Sınırsız FTP Hesabı / Unlimited ftp accounts
| * Sınırsız Alt domain / Unlimited Subdomain
| * Sınırsız SQL veritabanı / Unlimited SQL Databases
| * WHM PANEL
| * FFMGEP Destekli
ve son kıyağımız.. müridin isteğine göre aşağıdaki scriptler bedavaya kurulacaktır :)
*vBulletin * MYBB * PHPBB *Clipshare *SMF *JOOMLA *Wordpress
---------------------------------------------------
iletişim : holyzone@msn.com ekleyin.. yada tbt grubundan görüşebiliriz...
unutmayın bu yılın kıyağı :))
-
süperrrrrrrr
-
ücret nedir
-
FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------
süperrrrrrrr
-----------------------------memnun kalan müşteri yorumları önemli :D
-
özür dilerim ücret yazmayı unuttum ücret aylık 15 TL
-
şimdi alsam bi hosting atsam 500 tane divx millete indirtsem ne kadar süre dayanır bu sınırsız bw li hosting?
-
vps üzerinden mı verıyorsun vps fiyatını hafifletmek için ? hostum devamlı açık olucagı garantili mi? baglantı hızın kac? faaliyet belgen mevcut mu ? kac hesap acmayı dusunuyorsun boyle ? satışlarını resseller seklınde belirli bi limitli olarak satmanı öneririm.
-
oliWeR bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi alsam bi hosting atsam 500 tane divx millete indirtsem ne kadar süre dayanır bu sınırsız bw li hosting?
-----------------------------1000 kişi 1mb lik int. le film çekse bant genişliği biter kanımca...
-
FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------1000 kişi 1mb lik int. le film çekse bant genişliği biter kanımca...
-----------------------------500 kişi çekerse?
-
oliWeR bunu yazdı:
-----------------------------FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------adamın data centeri var şimdi diyorumki sen alacan başkasıda alacak eee 1gb sadece seninmi sanıyon bilmiyorum ark. ne yapar ama başkası olsa tekmeyi koyar...
-
FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------oliWeR bunu yazdı:
-----------------------------FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------adamın data centeri var şimdi diyorumki sen alacan başkasıda alacak eee 1gb sadece seninmi sanıyon bilmiyorum ark. ne yapar ama başkası olsa tekmeyi koyar...
-----------------------------bende olsam tekmeyi koyarım :D
o yüzden sınırsız demem.