Tbt"Nin Gelmiş Geçmiş En Büyük Host Kıyağı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

farkındaysan,biz de kimsenin kafasına silah dayayıp,bu arkadaştan host almayın demiyoruz..Host satmaya çalışan arkadaşın yanlış ifadelerini açıklıyoruz..

Beleş'e avukat da oluruz,haklı gördüğümüze tabi ki. 

Çekil,Önümden Çekil...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek
    adamın burnundan getirmişsiniz 2 dk da. verdiğinede verceğinede pişman ediceksiniz olacağı o :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek
    voodoo bunu yazdı:
    -----------------------------

sen bu arkadaştan yamuk gordunmu ? sana karsı hatası oldumu yada hiç alışverişte bulundunmu ? Gorunmeyen Köy hakkında Yorum Yapılmaz.. 

-----------------------------

beni benden alan cümledir.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

HoLyZone kayıplardasın :) host alındıktan sonra da böyle kayıplara mı karışacaksın?

burada arkadaşların sorularını cevapla, eğer uygunsa msne eklesinler :))

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

len yok zaten adam bi iyilik yapam dedi kardeşim söyle fikrini çekil daha ne uğraşıyon?

uyarıyoruz - e tamam uyardın daha ne sus işte. ttnet faturası çok gelmeseydi alacaktım ama biraz gecigecek alacağım ben yani adama aylık ödüyosunçok güvenmiyosan haftalık backup alırsın gidecek 15-20 nin arkasından ağlamazsın 

bukadar kasıntı olamanın anlamı ne? adam yapmış ben konuştum msnde bütün sorularıma cvp verdi unlimited nasıl oluyo bunun hiçmi sınırı yok bilmem ne baya sordum benim kafama yattı filehost kullanacam alacam dedim ok dedi çokda iyi yaptı sanki adam küfür etti bi kampanya apmış tahribata özel fiyat vermiş veremezmi?

Ben kart payylaşımına yıllık tbtye özel 100 diyorum dışarda bırak o fiyatı bu işi yapacak adamı bile bulurken 2-3 referansla gidiyorsun piyasa 200 mesela

tbtye özel fiyat vermeyip yüksekmi gösterelim anlamıyomki şüpheci yaklaşıyosan önlemini alırsın. 4/4 lük hizmet bekliyomusun beklemiyorum ama bu ürüne bu fiyat dengesinde çok iyi şeyde beklemek olmaz 

burda 100 mb alana 35 lira verenleride biliyoruz arayanlar ulaşamıyor katıp gidiyo server göçüyo yok bilmem ne oluyo ama birazda saygılı olun yazıktır günahtır

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Delinin biri kuyuya taş atmış misali oldu buda :)

Adam konuyu açtı ortalıkta yok... Arkadaş beni aydınlatırsa hemen host alacağım. Nasıl oluyormuş bu sınırsız alan? Mantıklı bir açıklaması varsa yazarsanız sevinirim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

söyle fikrini çekil ne demek ya burda yanlış bişey varsa hep beraber tartışıp bi çözüm üreticez buna. forumlar ne için var? 

konuyu götünüzden anlamamış olsaydınız zira buraya kadar da gelmeyecekti bu mesele 

Zimbabwe
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Aynı böyle tbt için 1 ay içinde oldu sanırım, bir kişi daha host kampanyası yapmış, herşey sınırsız diye yazmıştı. Onada herkes yüklendi nasıl sınırsız oluyor vs vs adam ne diyeceğini şaşırmıştı, hiç değilse o ne diyeceğini şaşırmasına rağmen bu konuyu açan arkadaş tam tersi dilini yuttu. :)

Herkes yüklendide yüklendi. Konuyu açan arkadaşın vereceği cevabı çok merak ediyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    yaw kreston bizim iyiliğimizi istiyor onun dısında yapmaya calıstıgı bısey gormedım bu konu nıye bu kadar uzadı anlamdım

kontra bisiklet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

dreamhost bu şirkette sanırım bir kota var ingilizcem olmadığından anlamadım.

http://www.dreamhost.com/unlimited.html

anlayanlar inceler ve buraya yazarsa sevinirim.

halen daha  sınırsızmı bu hosting?

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
Toplam Hit: 13734 Toplam Mesaj: 69