TBT‘Yi Asp.Net İle Yenilemek
-
S.a müridler. Hepinizin malumu forumumuz klasik asp ile yazılmış. Belki iyi yada kötü işimizi görüyor bizi birarada tutuyor ancak el birliği ile yavaş yavaş ASP.Net e taşısak daha iyi olmaz mı acaba? Bu konuda fikri olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
@HolyOne şeyh sen ne dersin bu işe?
Not: Konu gizlidir. Kol kırılır yen içinde kalır misali.
Mod not: konunun gizli olmasına gerek yok başkası .net olmasını ya da olmamasının bilse ne olur bilmese ne olur bu arada konuyu genele değil doğru yerine açalım -
Kahramanımız 1 şubatta kaydoldu aylarca vakit geçirip açılan konularda fikirlerini bildirdi. Çömezliktrn kurtuldu. Ve birgün düşündü artık 5 ay geçmişti. Tarikatı kurtaracak bir fikir beyan etmeliydi ve o muhteşem fikir aklına geldi kendinden önceki asp.net çıktığından beridir her üye gibi asp.nete geçmek temalı bir konu açtı...
-
Yeniler niyeyse hep boyle degistirmeye merakli siteyi. Onusa yapsak sunusa degisek filan diye :)
-
bence asp çok güzel lan. keşke .net ten ayrı şekilde devam edebilseydi
-
scienz bunu yazdı
bence temeli bozmadan birazcık güzelleştirilse daha iyi olur.
İşte tam olarak bundan bahsediyorum. Yoksa ortamı bozma niyetinde değilim :)
-
Bence artık siteyi quantum işlemcili bir servar'a taşıyalım. Sene oldu 2014 hala üç çekirdek, beş çekirdek ilkokul matematik sorusu gibi amınıyim.
krypt tarafından 04/Tem/14 22:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Yazilimci bunu yazdıscienz bunu yazdı
bence temeli bozmadan birazcık güzelleştirilse daha iyi olur.
İşte tam olarak bundan bahsediyorum. Yoksa ortamı bozma niyetinde değilim :)
Ve bir klişe daha herzaman bu konular altında birbirlerine en çok destekleri yine yeni kayıtlı üyelerin vermesi dikkatlerden kaçmıyor.
-
hatta mvc isterük.. gerçi Holy tiksiniyor MVC'den.. Valla fena olmazdı ama sanmıyorum daha önce de defalarca açıldı bu konu ne holynin ne de renenin vakti yok deniyor... eğer değişirse bile şu tema değişsin istemem açıkçası
-
tbt yi tbt yapan bence budur.
hiç bir yerine dokunulmasın zannımca.
kültleşmiş gidiyoruz işte daha ne
-
by_Tet bunu yazdı
Kahramanımız 1 şubatta kaydoldu aylarca vakit geçirip açılan konularda fikirlerini bildirdi. Çömezliktrn kurtuldu. Ve birgün düşündü artık 5 ay geçmişti. Tarikatı kurtaracak bir fikir beyan etmeliydi ve o muhteşem fikir aklına geldi kendinden önceki asp.net çıktığından beridir her üye gibi asp.nete geçmek temalı bir konu açtı...
ne güldüm ya.d.d helal hocam
-
@by_tet adam fikrini beyan etmiş çok üstüne gitme ;)