TCL - TV Kullanan Var Mı? Ankara
-
Sony, Bravia televizyonlarının kontrolünü TCL’ye devrediyor
Sony ve TCL, Sony’nin TV donanım işini kapsayan ev eğlence operasyonları için bağlayıcı olmayan bir anlaşmaya imza attı.
Planlanan ortak girişimde TCL yüzde 51 paya sahip olacak, Sony ise yüzde 49’luk azınlık hissesi ile yer alacak.
Böylece operasyonel kontrol TCL tarafına geçerken, Sony markası ve teknolojik katkıları yeni yapı içinde korunacak.
BaD_BoYs tarafından 22/Oca/26 11:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Aldım, alıcam, alıyorum derken konuyu açtığım günden beri zam yedi. 61.499₺' dan 65.999,01₺' ye çıktı. Hala almadım. :)
-
BaD_BoYs bunu yazdı
Aldım, alıcam, alıyorum derken konuyu açtığım günden beri zam yedi. 61.499₺' dan 65.999,01₺' ye çıktı. Hala almadım. :)
ocak ayı zam ayı hacı
-
1 Senedir şunu kullanıyoruz. 2024 ağustosta mediamarkttan 41k'ya almıştım. bayağı da memnunum.
TCL 65C745GTV 65 inç 164 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K UHD QLED TV Siyah
-
BaD_BoYs bunu yazdı
Durmak yok zama devam. 73.332,23₺
-
TCL'ye çok para vermek istemeyen alt markası İffalcon'a yönelebilir. Markası sik gibi ama kaliteliye benziyor. Şuradaki eleman güzel incelemiş.
-
Aşağıdaki modeli almıştım, vatan bilgisayarda akşam 20:00'ya da 22:00 sonrasıydı sanırım gece indirimleri oluyor. 60000 TL fiyatı varken %20 indirime girmişti ve 50.000 TL'ye altım yaklaşık 2 hafta önce. Ses kalitesi çok iyi mini led teknolojisi de iyi vatanda indirime giren bütün ürünleri chatgpt'ye atarak karar vermiştim en çok tavsiye ettiği televizyon buydu. İndirimli alınca kaşındım heralde 9000 TL daha verip garantisini de +3 yıl daha ekleterek 5 yıla uzattım bu sayede kafam rahat olur diye düşünüyorum
https://www.vatanbilgisayar.com/tcl-65c6k-65inc-164-cm-4k-uhd-google-miniled-tv-uydu-alicili.html -
TCL Türkiye'de servislik olarak fiziken bulunan bir firma değil. Aracı elektronik şirketleri bakıyor. Mesela onlardan bir tanesi Bilkom... Almama nedenlerimden biri bu, diğeriyse kesinlikle abartıldığı kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Hatta iddia ediyorum TCL alana kadar gider Onvo'nun Qled seri televizyonlarını yarı fiyatına alırım daha iyi...
LG panel kalitesi ve malzeme olarak gayet iyi ancak Webos OS beş kuruş etmez. Özgün değil, arkaplanda biriken çerezler bir süre sonra kullancısını kanser eder cinsten...
Samsung Tizen OS televizyonlar piyasayı tek başına tokatlar geçer. Evet işletim sistemi olarak LG gibi bu da özgün değil ancak çerez birikiminden dolayı yavaşlama yok en azından.
-
Coiner bunu yazdı
Aşağıdaki modeli almıştım, vatan bilgisayarda akşam 20:00'ya da 22:00 sonrasıydı sanırım gece indirimleri oluyor. 60000 TL fiyatı varken %20 indirime girmişti ve 50.000 TL'ye altım yaklaşık 2 hafta önce. Ses kalitesi çok iyi mini led teknolojisi de iyi vatanda indirime giren bütün ürünleri chatgpt'ye atarak karar vermiştim en çok tavsiye ettiği televizyon buydu. İndirimli alınca kaşındım heralde 9000 TL daha verip garantisini de +3 yıl daha ekleterek 5 yıla uzattım bu sayede kafam rahat olur diye düşünüyorum
https://www.vatanbilgisayar.com/tcl-65c6k-65inc-164-cm-4k-uhd-google-miniled-tv-uydu-alicili.htmldün akşam yine 51.000 TL'ye inmişti fiyatı kovalamakta fayda olabilir