Tecavüz Herkesin Başına Gelebilir..Susmayın!..
-
Mortal Kombat'daki Sonya da gece bana rüyamda tecavüz etmişti. 10 yaşımdaydım. Hem de dehşet birşeydi acayip fanteziler denedi üzerimde :) O zamandan sapık olacağım belliymiş. Bebekken annem çok muz yedirmiş onlar yüzünden sapık olduk :) Neyse konu ciddi konu dağıtmayalım. Cidden tecavüz suçları için birşey yapılmalı. İçerideki mahkumlar zaten ellerine geçirirse yapacaklarını biliyorlar.
-
ahahahah hocam burdaki müritler hayatta susmaz :D
-
her konuya dik kitmeyi severim inanç kitap takım spor teknoloji fln ama bu konuda katılıyorum, yanlız oralanarda çok büyük bi abartılma var geçen yıl seminere gitmiştim orada 800 kadından 1 i demişti sen 4 kadından 1 i diyosun :S
-
kod bunu yazdı:
-----------------------------TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Bence yasa değiştirilsin. Tecavüzcülerin cükü kesilsin bak bakalım o zaman kimse bu şerefsizliği yapıyor mu?
-----------------------------Idam edilmeli dusuncesindeyim..
-----------------------------HACI zati çükünü kesmek onun için daha kötü onu daha büyük bi hak sayıyo şu kart dernekci avratlar
-
Kızlar nası tecevüz ediyo orayı anlamadım bak :D
-
WORLOCK bunu yazdı:
kod bunu yazdı:
-----------------------------TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
Bence yasa değiştirilsin. Tecavüzcülerin cükü kesilsin bak bakalım o zaman kimse bu şerefsizliği yapıyor mu?
-----------------------------Idam edilmeli dusuncesindeyim..
-----------------------------HACI zati çükünü kesmek onun için daha kötü onu daha büyük bi hak sayıyo şu kart dernekci avratlar
-----------------------------çük kesmek demek insanın ölmesi demek, insan neden yaşar ? soyunu devam ettirmek için çük yoksa yaşamak için bi amacı kalmaz bu nedenle intihar etmesinde br günah yoktur
-
DarkSkull bunu yazdı:
Türkiye'de neyin cezası doğru dürüst veriliyor ki? Gitsinler bunlar bakanın elini sıkmayan adama ceza versinler, tecavüze ceza vermeye ne gerek var. Adam giriyor hapis yatıyor çıkıyor kaldığı yerden hayatına devam ediyor. Tecavüze uğrayan ömür boyu etkisinden çıkamıyor. Ama kimin umurunda ki bu.
-----------------------------Hoca türkiyenin yarısı idama soğuk bakıyor. sıcak bakanların hepside apo asılsın diye idamı istiyor. ayrıca idama ilkel bi infaz yöntemi gibi bakılıyor ve şeriat ülkelerini anımsattıgı için bi çok kişi nefret ediyor.idam cezası olsa bile yargı bunu istismar edip her önüne geleni idam eder.benim anlamadığım şey: ülke laik kalsın iran veya ırak rejimi gibi katı bir rejim istemiyoruz diyorsunuz ondan sonra idam versinler tecavüzcüye teroriste diyorsunuz. evet idam başta apo ve bunun gibi insanlık sucu işleyen kişilere verilmeli ama zamanında bi çok kişi boşu boşuna asıldı.tecavüzcülere en ağır ceza verilmeli ama idam yolunun açılması bi çok masum kişinin veya iftiraya ugramıs kişilerin bu çetrefilli adalet sisteminde güme gideceği anlamına geliyor. tecavüz olayını çözmek isteyen büyükler önce islamı yaygınlastırsın tv ve diğer bi çok zararlı yayınlarla millet tecavüzcü coşkuna döndü. eğitim şart hocalar. eğitimden kasıt sadece okul değil dini ve ahlaki değerlerin öğretimi.
"Tecavüz sadece kadınların başına gelmez, her yaş, her sosyal statüden, her cinsel kimlikte insanın başına gelir. Her 6 erkekten 1 tanesi 18 yaşından önce cinsel tacize maruz kalmaktadır. Tecavüzcülerin %99'u erkektir."
şimdi tecavüzcülerin bunu neden yaptıkları hakkında baya felsefik açıklamalar yer alıyor ama ben bunlara inanmıyorum. yurdum insanının cinsel açlığı ve abazalığından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. herseyin serbest oldugu amerika veya rusya gibi ülkelerde tecavüz vakası az görülüyor. şöyle tuhaf bi nokta daha var: kadınların erkekler tarafından tecavüze uğraması kendisinde derin ruhsal çöküntülere neden oluyor ama bi bayanın bi erkeğe tecavüzü bence bi çok kişiye göre değil ruhsal çöküntü tam aksine bayram,seyran etkisi yaratır. tecavüz anlık bir hevestir, anlık hevesler uğruna başkasının hayatını kaydırmayın. yoksa kayarlar...
-
MikRoBiT bunu yazdı:
Kızlar nası tecavüz ediyo orayı anlamadım bak :D
-----------------------------bu kelimeyi tanımlar mısın? veya önce bir sözlüğe bak ne anlama geldiğini öğren sonra mantık yürüterek sonuca ulaş :) örneğin haneye tecavüz denilen olayda bir mekana tecavüz edilmiş oluyor bunu nasıl canlandırıyorsun kafanda? :)
-
eexper bunu yazdı:
-----------------------------DarkSkull bunu yazdı:
Türkiye'de neyin cezası doğru dürüst veriliyor ki? Gitsinler bunlar bakanın elini sıkmayan adama ceza versinler, tecavüze ceza vermeye ne gerek var. Adam giriyor hapis yatıyor çıkıyor kaldığı yerden hayatına devam ediyor. Tecavüze uğrayan ömür boyu etkisinden çıkamıyor. Ama kimin umurunda ki bu.
-----------------------------Hoca türkiyenin yarısı idama soğuk bakıyor. sıcak bakanların hepside apo asılsın diye idamı istiyor. ayrıca idama ilkel bi infaz yöntemi gibi bakılıyor ve şeriat ülkelerini anımsattıgı için bi çok kişi nefret ediyor.idam cezası olsa bile yargı bunu istismar edip her önüne geleni idam eder.benim anlamadığım şey: ülke laik kalsın iran veya ırak rejimi gibi katı bir rejim istemiyoruz diyorsunuz ondan sonra idam versinler tecavüzcüye teroriste diyorsunuz. evet idam başta apo ve bunun gibi insanlık sucu işleyen kişilere verilmeli ama zamanında bi çok kişi boşu boşuna asıldı.tecavüzcülere en ağır ceza verilmeli ama idam yolunun açılması bi çok masum kişinin veya iftiraya ugramıs kişilerin bu çetrefilli adalet sisteminde güme gideceği anlamına geliyor. tecavüz olayını çözmek isteyen büyükler önce islamı yaygınlastırsın tv ve diğer bi çok zararlı yayınlarla millet tecavüzcü coşkuna döndü. eğitim şart hocalar. eğitimden kasıt sadece okul değil dini ve ahlaki değerlerin öğretimi.
"Tecavüz sadece kadınların başına gelmez, her yaş, her sosyal statüden, her cinsel kimlikte insanın başına gelir. Her 6 erkekten 1 tanesi 18 yaşından önce cinsel tacize maruz kalmaktadır. Tecavüzcülerin %99'u erkektir."
şimdi tecavüzcülerin bunu neden yaptıkları hakkında baya felsefik açıklamalar yer alıyor ama ben bunlara inanmıyorum. yurdum insanının cinsel açlığı ve abazalığından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. herseyin serbest oldugu amerika veya rusya gibi ülkelerde tecavüz vakası az görülüyor. şöyle tuhaf bi nokta daha var: kadınların erkekler tarafından tecavüze uğraması kendisinde derin ruhsal çöküntülere neden oluyor ama bi bayanın bi erkeğe tecavüzü bence bi çok kişiye göre değil ruhsal çöküntü tam aksine bayram,seyran etkisi yaratır. tecavüz anlık bir hevestir anlık hevesler uğruna başkasının hayatını kaydırmayın. yoksa kayarlar...
-----------------------------Exper Hocam, Çok Güzel Söylemlemişsin. Kesinlikle Bana Yorum Yapacak Bişey Bırakmadın. Teşekkür.
-
CRASH bunu yazdı:
-----------------------------MikRoBiT bunu yazdı:
Kızlar nası tecavüz ediyo orayı anlamadım bak :D
-----------------------------bu kelimeyi tanımlar mısın? veya önce bir sözlüğe bak ne anlama geldiğini öğren sonra mantık yürüterek sonuca ulaş :) örneğin haneye tecavüz denilen olayda bir mekana tecavüz edilmiş oluyor bunu nasıl canlandırıyorsun kafanda? :)
-----------------------------bkz.recep ivedik 1,kapı ilişkisi