Tecavüz Herkesin Başına Gelebilir..Susmayın!..
-
Penche1995 bunu yazdı:
-----------------------------
CRASH bunu yazdı:
-----------------------------MikRoBiT bunu yazdı:
blah blah blah
-----------------------------blah blah blah
-----------------------------bkz.recep ivedik 1,kapı ilişkisi
----------------------------- -
Arkadas tecavüzcülerin çükü kesilsin demiş:D kadin tecavüzcülere ne yapılcaz:D
-
hasattt bunu yazdı:
Arkadas tecavüzcülerin çükü kesilsin demiş:D kadin tecavüzcülere ne yapılcaz:D
-----------------------------Çükü kesilsin değilde cinsel yaşantılarına son verilmeli o cinsel yaşantıyı etkileyen bazı hormonlar var genelde cinsiyet deüşiminde bazı özel ilaçlarla o hormon bir daha sonsuza kadar salgılanmaz
Bknz: Bülent Ersoy...
Böylece adam azmaz ve el kol hareketleri de yapmaz zevk almadığı şeyi neden yapsın ki?
Tecavüzcü kadını böyle durduramayız piskopat ise onlara da direk müebbet hapis verilmeli yeter bence ama tecavüz edilen kadına mağdurun yaşadığını yaşatmak laZIM aslında bak bakalım bi daha donunu indirebiliyor mu :P :D =)
-
CRASH bunu yazdı:
Penche1995 bunu yazdı:
CRASH bunu yazdı:
blah blah blah
-----------------------------blah blah blah
-----------------------------bkz.recep ivedik 1,kapı ilişkisi
-----------------------------:D
-
eexper
Ben idamla alakalı birşey demedim ki idamı açıklamışsın bana. Apo iti idam edilsin yeter. Onun haricindekilere ömür boyu hapis ya da en az 15 yıl falan, çükünü kesme gibi cezalar verilebilir. 18 yaş altı için olan cezalar da ağırlaştırılmalı. Adamın 18'ine girmesine birkaç ay bile kalsa cezadan yırtabiliyor. Tam 18'ine giren insanın kafasında 1 saniyede ampül mü oluşuyor ne oluyorsa. 18'inden önce suç işleyen birinin 18'inden sonra nasıl olacağı da bellidir. Biz neden suça karışmadık çocukken biz de yapsaydık birşeyler o zaman.
-
sığ yasalar,kıt beyinler,yetersiz adli kurumlar.....ve daha okadar cok neden varki tecavuzu mesru ve cazip kilmaya daha gecenlerde haberlerde vardi bir tecavuz olayinda kadinin fazla direnmedigi gerekcesiyle,tecavuzcunun alacagi cezanin bir kismi indirildi,kadinin fiziksel ozelliklerinden olan,erkege oranla gucsuzlugu dikkate alinmadi at gozlugu takarak degismesi sart olan kanunlar uygulaniyor.merak ediyorum ne zaman bu sığ yasalari degistircekler acaba kendi anneleri,kizlari,yada esleri tecavuze ugradiklarinda da bukadar kayitsiz kalabileceklermi.
-
la bazen ben bile korkuyom mk :| gecenin bi vakti istanbul hoş bi mekan degil :D
-
CRASH bunu yazdı:
Kızlar nası tecavüz ediyo orayı anlamadım bak :D
-----------------------------bu kelimeyi tanımlar mısın? veya önce bir sözlüğe bak ne anlama geldiğini öğren sonra mantık yürüterek sonuca ulaş :) örneğin haneye tecavüz denilen olayda bir mekana tecavüz edilmiş oluyor bunu nasıl canlandırıyorsun kafanda? :)
-----------------------------Haha :D:D
-
Kızın biri de belediye otobüsünde sürtünne sürtüne bi hal etmişti beni...
ben oturuyodum vizem vardı.. bu arada ders çalışıyodum..
kız mı vize mi dedim
vizeye karar verdim
dersten çaktım
kız da yok
:((