folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Tecrübeli Opera Kullanıcıları

Tecrübeli Opera Kullanıcıları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:
    -----------------------------

lalada bunu yazdı:

fenerist07 bunu yazdı:

reklamları engelleyen adblock tarzı bir eklenti varmı operada?

sağ tık içerik engelle de istemediklerine tıkla engeller. operada eklenti olayı yok hocam browserin kendisine müdahale edemiyosun kesinlikle..

bide kısayol kasıp opera.exe -kiosk derseniz kiosk modunda açılır nasıl çıkıyodu unuttum :)

böyle zor olmuyor mu peki? bir sitede 5 ayrı yerde reklam varsa hepsini tek tek engelleyecek miyiz? dahası her girdiğimiz farklı sitede tek tek reklam mı engelleyeceğiz? bir kısa yolu olsaydı iyiydi..

şimdi indirdim kurcalıyorum bakalım. chrome gibi tabları üste almışlar, eskiden opera ekranın yarısını kaplıyordu, iyi olmuş böyle.

sen bi reklamı engelledin diyelim o reklamın kaynağından gelen herşeyi engelliyo mesela senin reklamın x.com/aaa.jpg ise x.com dan gelen bütün resimleri kapatıyo...  tbtde dene mesela banneri engelle

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

reklamları engellemeyn la göstermler düşitükçe millet paralı üyeliğe gçiş yapar :|

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:

reklamları engellemeyn la göstermler düşitükçe millet paralı üyeliğe gçiş yapar :|

aynen abi adamların ekmek teknesi niye engelliyonuz.

gerçi bizim milletimiz reklam olayını abartıyo bu yüzden türk forumlarına sitelerine bi tek google cacheinden giriyorum....

bide view bardaki butonla user moduna alırsanız sitenin css sini kullanmaz düz yazı gibi olur site...

Toplam Hit: 1820 Toplam Mesaj: 14