TEDAŞ HACK! (Elektrik Faturanızı Azaltın)
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Bu sölediğin devletle senin aranda.Senin bunu yapman devleti değil bizim cebimizi soyuyor.Eğer bir şikayetin varsa git ilgili yerleri mahkemeye ver yada onlarla bu konuyu konuş
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------Devlet elektriği normalden %1500 daha pahalı satınca soygun olmuyor değil mi?
-----------------------------Haklısın.. :)
-
yakalanınca ne kadar domalcanı biliyon mu ?
-
Şerefsizliktir bunu yapmak milletin hakkını yemektir. Hırsızlıktır.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Şerefsizliktir bunu yapmak milletin hakkını yemektir. Hırsızlıktır.
-----------------------------Video eğitim amaçlıdır =P
-
bir çeşit kaçak elektirk kullanımı bu doğru değil. milletin hakkına giriyosunuz..
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------bayzin bunu yazdı:
Ya resmen gel haram ye diyorsun.Birileri kaçak harcayacak sonra kaçak harcamayandan çıkacak parası hiç bişeyi düşünerek hareket etmiyonuz ya :|
-----------------------------Devlet elektriği normalden %1500 daha pahalı satınca soygun olmuyor değil mi?
-----------------------------senin kaç yıldır zam yapılmadığından haberin varmı bu bir ikincisi ise nasıl normalden %1500 pahalı oluyo açıkla istersen..
-
bunu yapanın kanında bozukluk vardır böyle kansızların tükettigi elektrigi dürüst vatandaştan tahsil ediyorlar
-
benim hakkıma düşen elektriği kullanmayında baskasına ben karısamam herkezin kendi vicdanana bırakıyorum.....
-
Merak Etmeyin Elektriğe Köklü bir Çözüm Buldum, Yerçekiminden Elektrik Üretme Fikrimi Daha Olumlu Hale Getirecek Bir Projeyi Deneyecem, Prototipi Bitirince Buradan Videoya çekip Sizler le Paylaşacam. Elektrik Artık Bedava Olacak, Ve Bu Bir Buluşta Değil, Amerikayı Defalarca Keşfetmenin Anlamı yok.
Patent Matent de Aramıyorum, Nette Yayacam Buluşu Her kes Yapsın. Para Baronları Herkesle Başa Çıkamaz Ama Benimle Kolaylıkla Başa çıkar.