folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder TEDAŞ HACK! (Elektrik Faturanızı Azaltın)

TEDAŞ HACK! (Elektrik Faturanızı Azaltın)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuralsiZ
    KuralsiZ's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:
    -----------------------------

Merak Etmeyin Elektriğe Köklü bir Çözüm Buldum, Yerçekiminden Elektrik Üretme Fikrimi Daha Olumlu Hale Getirecek Bir Projeyi Deneyecem, Prototipi Bitirince Buradan Videoya çekip Sizler le Paylaşacam. Elektrik Artık Bedava Olacak, Ve Bu Bir Buluşta Değil, Amerikayı Defalarca Keşfetmenin Anlamı yok.

Patent Matent de Aramıyorum, Nette Yayacam Buluşu Her kes Yapsın. Para Baronları Herkesle Başa Çıkamaz Ama Benimle Kolaylıkla Başa çıkar. 

-----------------------------

Beklerim valla olursa ii olur hocam.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicoo
    Cicoo's avatar
    Erkek
    Benim teyzemde yaptır geçen sene ama 5.200 ytl ceza otodur gıcının üzerine en fazla bu olur

Zor günler geçirdi ama hala ayakta. :/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    dünya standartlarına göre biraz pahalı elektrik kullanıyoruz bu doğru yaklaşık 7-8 cent bi fark olması lazım ama bunun en büyük kaynağı Türkiye'nin %52 lik enerji ihtiyacı doğalgaz santrallerinden karşılanıyor bu yüzden pahalı ve Türkiye'ye NÜKLEER SANTRAL ŞARRTTTTTTTT.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

1970 model yöntemler bunlar, günümüzdeki bütün saatlerin için, manyetik akımı geçirmeyecek kutu içinde, manyetik akımdan etkilenmeyecek metaller ile yapılmaktadır...

1970 model saat bulursanız test edin ama türkiyede kalmadı :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 8747 Toplam Mesaj: 25