Tedaş Hakkım Haram Olsun
-
Noyan bunu yazdı
arkadaşım git elektrik panosuna bak oradan bir tane teli çıkarıyorlar, ya faz ya nötr....
onu yerine tak hafta içi de git elektriği öde.
Bu arada doğuda özelleştirme olsa bile önüne geçemiyorlar. kayıp kaçak olayını tüm memlekete dayıyorlar.
doğudakiler ayrı bir orospu çocuğu, kayıp kaçağı bize ödeten ap ayrı bir kerhane evladı.
dh'de küfür edilmiyor burada insanlarla adam akıllı küfür alışverişi içinde olabiliyoruz çok şükür.
cehaletin hobi mi yoksa gerçekten cahil misin doğudakiler diye genelleyeceğine kaçak kullanana küfür et. Ben doğudayım ve ben kaçak kullanmıyorum. Sen ne ödüyorsan ben daha fazlasını ödüyorum. Sabahtan beri attığım mesajlar bu tür amk cahilleri üzerine sen gelip yakındığım türden mesaj atıyorsun
-
ne haliniz varsa görün son mesajımdır. Tas kafalı genelleyiciler
-
q0x bunu yazdıNoyan bunu yazdı
arkadaşım git elektrik panosuna bak oradan bir tane teli çıkarıyorlar, ya faz ya nötr....
Bu arada doğuda özelleştirme olsa bile önüne geçemiyorlar. kayıp kaçak olayını tüm memlekete dayıyorlar.
doğudakiler ayrı bir orospu çocuğu, kayıp kaçağı bize ödeten ap ayrı bir kerhane evladı.
dh'de küfür edilmiyor burada insanlarla adam akıllı küfür alışverişi içinde olabiliyoruz çok şükür.
cehaletin hobi mi yoksa gerçekten cahil misin doğudakiler diye genelleyeceğine kaçak kullanana küfür et. Ben doğudayım ve ben kaçak kullanmıyorum. Sen ne ödüyorsan ben daha fazlasını ödüyorum. Sabahtan beri attığım mesajlar bu tür amk cahilleri üzerine sen gelip yakındığım türden mesaj atıyorsun
hoca kusura bakmada sen madem ödüyorsun düzenli sen neden üstüne alınıyorsun.
adama genelleme diyosunda asıl genellemeyi sen yapıyorsun adamın demek istediği çok belli doğuda ki kaçak kullananlara küfür etmiş.
sen neden kendini işin içine katıyorsun ortaya laf söylemiş isteyen üstüne alsın isteyen üstüne otursun senin alnın ak vicdanın rahatsa
kim ne derse desin .
hani derler ya kuyruk acısı diye o misal eger gocunacak bişeyin yoksa bu kelimeden bozulacak bişi yok .
hani doğuda ki kaçağı falan burdan çıkarıyorlara pek inamiyorum çünkü kullandng metreküp belli vergi belli onların içinde katakulli varsa o ayrı.
ama asıl haram edilecek olan TRT için alınan 0,97 kurus ne hakla aliyorlar aq 1 lira beni fakir etmez ama bu serefsizleri zengin ediyor.
5 milyon kullanıcadan alsa ayda 5 milyn tl yapıyor aq reva mi bu.
-
Bilinçaltına sebeblerin doğululardan kaynaklandığı algısı yerleştirilmiş, dışa vurumun tipik bir örneği. Sana bunu aşılayan medya organlarından kurtul kardeş. Çünkü Bu olay tamamiyle senin suçun. Geçmiş olsun..
-
Hepsi yavşak zaten bende bir evde kirada kaldım bi süreliğine elektirik abonesini üstüme aldım
1 yıl oturdum çıkarken tedaşa gittim iptal ettirmeye biri bi yere gönderiyo biri bi yere başım döndü :)
iptal edildi içerde para kalıyo abone olunca sonra veriyolar.Herneyse 250 lira fatura varmış bi tane daha çıkacak onunla ödersin bi hafta sonra gel dediler
2-3 hafta sonra gittim borcumu bulamadılar. bide o dönem özelleştimi ne olduysa kimse siklemiyo biri ona git diyo biri buna sonuç olarak benim borcu bulamadılar :)
Sonra bende salladım
Aradan bi kaç ay geçti e-devlette baktım icra var :DAvukatı buldum 800 lira istedi bana bu mahkeme dosyası tebliğ edilmedi dedim
Meğersem o mahallenin muhtarı tebliğ edildi demiş.
Yani uğraşsan kime uğraşmasan kendi kerizliğin kalıyo acayip gıcığım böyle yerlere.
Adamlar her türlü haklı çıkıyolar. -
q0x bunu yazdıNoyan bunu yazdı
Alınacak bir durumun var ki alınıyorsun. Sen değil ama akrabaların felan kaçak kullanıyor herhalde... Benden daha fazla ödemen kimin sikinde, kullandığın kadar ödüyorsun zaten, bana ödemiyorsun ya... Amk cahili derken kaçak haritasına bak...
Doğudakiler ayrı bir orospu çocuğu derken kaçak kullanmayan adama küfür edecek halim yok... Bunların yüzünden kayıp kaçağı da bize kitliyorlar.
-
q0x bunu yazdı
yeter artık sikecem ha bir doğudur ağzınıza yapıştırmışsınız gidiyor amına koyim. Çıldırtıyorsunuz adamı. Cahil misiniz olum siz. Cehaletinizle karabulut gibi çöküyorsunuz amına koyim. Bak tedaş mağduru kardeşim. Ben doğunun merkezinde yaşıyorum. Batman'da yaşıyorum. 1 aydır ankaradaydım. Evde bütün fişler çekikti. Sadece esyalar cürümesin diye buzdolabı fişi takılıydı. Faturam geldi 150 lira. Gittim paşa paşa ödedim. Madem o kadar doğudan nefret ediyorsun elektrik kaçaktır vs diyorsun. Eylem yap bir yere sesini duyur. Yeter yahu nedir bu evinizdeki elektirikten bile bir düşmanlık bir ırkçılık çıkarıyorsunuz. Adetlere girseniz doğu yüzünden diyeceksiniz yahu. Bende hakkımı helal etmiyorum günahımı alanlara.
Yani anlamadığı biraderim sen bilmiyor musun her ay elektrik fatura ödemen var. Günler bellidir. O laf ettiğin doğunun insanıyım ben ay başında ödeme yapılacak her yerin günü gününe biliyorum günü gelince ödüyorum. Eninde sonunda ödüyecem geciktirmenin hiç bir anlamı yok sende böyle yap. Senin memleketinde özelleştirilen tedaş'ta çalışan adam senin memleketlin senin elektiriğini kesiyor lafı doğuya atıyorsun he amk he bi sen sevgi yumurcağısın
kardeş niye üstüne alınıyosun senlik birşey yokki birde şu konuyu bi incele istersen
http://www.tahribat.com/Forum-Elektrik-196461/