folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Teğmen Ve Asteğmenlik Hakkında

Teğmen Ve Asteğmenlik Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    hoca onun dışında kıç muayenesi falan da yapıolar çok kötü bi durum :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpion_king79
    scorpion_king79's avatar
    Erkek
    bende işletme mezunuyum asteğmen olman çok zor birincisi genelde mühendis veya  master yapmış olanlar seçiliyo işletme ve benzeri sözel bölümlerden mezun olupta askerliğini asteğmen olarak yapma şansın %13 dür mühendislerin ise % 87 seçilsen bile piyade komando asteğmen olarak yaparsın yane mesleki alanda yapamassın takım komutanı olup dağda terörist kovalarsınki burdan gelen asteğmenlerin birçoğu psikolojik tedavi görüyo askerlik sonrasında. ayrıca görme yetisi bozuk olanlarda asteğmen olarak yapamıyor sana tavsiyem kısa dönem olarak yap kurtul 313.kısa dönem

küresel hıyar bush
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    kayıt tarihleri önemli sınavla alındığını düşünüyorum 9 şubat sondu sanırım....öne alınmış olabilir. eğitim olarak gitmek istiyorssan...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    scorpion_king79 kardeş sana bu konuyla ilgili bikaç sorum vardı pm attim bi bakarsan sevinirim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    cih bunu yazdı:
    -----------------------------

ister genel kurmay istersen mareşal ol imamhatip camiası hakkında bu şekilde düşünüyosan hayvandan bile daha aşağılık olursun

benim zihnimde imamhatiplerin yeri başkadar bu sende farklı olabilir insanların düşüncesine saygı duymazsan insan bile olamazsın.

scorpion_king79 bunu yazdı:
    bende işletme mezunuyum asteğmen olman çok zor birincisi genelde mühendis veya  master yapmış olanlar seçiliyo işletme ve benzeri sözel bölümlerden mezun olupta askerliğini asteğmen olarak yapma şansın %13 dür mühendislerin ise % 87 seçilsen bile piyade komando asteğmen olarak yaparsın yane mesleki alanda yapamassın takım komutanı olup dağda terörist kovalarsınki burdan gelen asteğmenlerin birçoğu psikolojik tedavi görüyo askerlik sonrasında. ayrıca görme yetisi bozuk olanlarda asteğmen olarak yapamıyor sana tavsiyem kısa dönem olarak yap kurtul 313.kısa dönem
    bende zaten takım komutanı olmak gibi bişey istiyordum hacım tam olarak. işte şu göz bozukluğu sıkıntı yaratıyorda çok kötü değil, sadece yazıları okuyamıyorum nesneleri görmekte problem yaşamıyorum örneğin. mesleğimi yapmamak için böyle bir karar aldım zaten oradada maliye vs verirlerse hepten boku yemişim demektir :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpion_king79
    scorpion_king79's avatar
    Erkek
    umarim istediğin gibi olur herşey boy fizikte kurtariyosa iyi bi komutan olursun ilerde inşallah göz bozukluklarinida 4-5 numaraya kadar tedavi ediyolar çizme yöntemi ile sanırım....

küresel hıyar bush
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiNki
    kiNki's avatar
    Erkek
    askerlik için başvurduktan sonra asteğmenlik sınavına giriyosun ama bence brz bekle sutasak olarak gir yani sözleşmeli subay olarak

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    daha yeterince zamanım var ben sadece ön bilgi olması için açtım başlığı inşallah herşey istediğim gibi olur, gözden kaybetmemek için ameliyat ile bu sorundan kurtulmam gerek.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 9584 Toplam Mesaj: 19