Tehdit?
-
lan olm manyak mısın nie dalga geçiyon :D
Öle makara yaparsan böle dayağınıda yersin.Kadıköye yakın oturuyordum eskiden. -
Hocam Makina satalım sana fasonlarsın :F
-
biber gazıyla kaç kişiyi kışkırtacaksın? kaçarı yok dayağı yiyeceksin :))
istanbuldan o bölgedeki müridler yardımcı olurlarsa belki yemeden kurtulursun
-
çevre yokmu ya bizim buralarda olsa esenyurt+75i alırdık arkamızada; kadıköy be hacı uzak :D
-
gördünmü topukla :D
-
Sarper bunu yazdı:
-----------------------------
dalga geçtiğimiz kız sınıf arkadaşım, öğrenmiş bizim yaptığımızı, beni tehdit etti coldfusionuda dayak istemiyorum bıçaklı kavgadada karambole bıçak yemek istemiyorum biber gazı sıkıp 2 3 tokatlayıp run away tasarlıyorum gerçi güçlü kuvvetli hocalar var ama onlara gerek kalmadan prestijim sarsılmasın :/
-----------------------------
hacı hiç kavga ettinmi? Yada fazla oyun oynuyorsun kombo mu çekiyon 2 ileri 1 geri fatality filan?Kız sınıfındaysan kaçışın yok hertürlü s.ktirir 1-2 hafta uyutur 3 hafta mavi ekran verirsin.Varsa abilerin güvenebileceğin biri çağır yoksa kızın gönlünü al.
-
hangi okuldasın ? bide kız maltepede hangi okulda ?
-
Biber gazı hangisine yetecek hocam sana sanayi tipi biber gazı lazım. Tanınmamaya bak. Domuz gribinden faydalan tak maskeyi gözüne kadar. Kafanada kapşon mapşon geçir. Gerçi kimsenin maske vs takmadığı bi ortamda dikkati maske takarak daha çok çekersin ama ordaki ortamı sen biliyorsun. Yada hiç uğraşma 1 paket sigaraya kestane çizenler var bu memlekette onlara danış.
-
arkasında duramıcagın olaya niye giriyon.Müstahak sana.
-
keşke bir temiz dövseler ne iyi olur böylece elalemin kızıyla dalga geçmemeyi öğrenirsin