Tehdit?
-
yarın butun gun kadıkoyde olcam :D herhangı bı durumda EMRE dıye bagır ben yetısırım
-
Hoca git sopa ye desarj oluyo insan sen yamuk yaparsan adamda yamuk yapar ama yiyin birbirinizi adabına göre olmaz bişey.Ölüm yok sonunda yersen yersin
atarsan atarsın ama biliyorumki kaçarsan sınıftaki karı anlatır kaçtı karı kılıklı diye o sopa yemekten beter eder.Sopa yersende git sınıfa karının yüzüne gülümse
ifrit olmazsa neyim.
Edit:
Ah ulan 4 sene önce kafaya keser yediydim hala tadı damağımda :| -
'' s*çamıyıcan b*kun altına geçme '' diye bi tabir duydunmu hiç? akacak kan damarda durmaz hocam sen 10 adam toplarsın kız milleti 100 adam toplar =) çift s*kat lı olmanın faydası =) :D
-
kızın dayısı polismiş sözde sarpere öyle demiş ama bence değil ... çünkü dayısı polis olan adam böyle tehtitler savurmaz neyse sorun değil sarper bursunun yanmasından korkuyo tek mesele o yeterki kavga cıksın bayaadır kapışmadım zaten denemek istediğim bi kaç yeni hareket var ... dexteri izleyenler birinci sezonun sonundaydı galiba limanda konteynerların orda doakes a yaptığından deniyecem :D
bide kendim geliştirdiğim bi hareket var nefes borusuna çak bi tane dilini çıkarıyo reflex olarak bu esnada çeneye alttan yukarı doğru koyunca dili kesilir
bu arada pazar günleri olmak kaydıyla ve polise aksetmiycek sabıkamı çizdirmiycekse her türlü kavgava gelir kavgamı eder gerekirse dayağımı yer çeker giderim ...
vukuat talepleri için üçüncü kişiliğimin mail adresi : frank.mylo@gmail.com
-
coldfusion bunu yazdı:
-----------------------------
kızın dayısı polismiş sözde sarpere öyle demiş ama bence değil ... çünkü dayısı polis olan adam böyle tehtitler savurmaz neyse sorun değil sarper bursunun yanmasından korkuyo tek mesele o yeterki kavga cıksın bayaadır kapışmadım zaten denemek istediğim bi kaç yeni hareket var ... dexteri izleyenler birinci sezonun sonundaydı galiba limanda konteynerların orda doakes a yaptığından deniyecem :D
bide kendim geliştirdiğim bi hareket var nefes borusuna çak bi tane dilini çıkarıyo reflex olarak bu esnada çeneye alttan yukarı doğru koyunca dili kesilir
bu arada pazar günleri olmak kaydıyla ve polise aksetmiycek sabıkamı çizdirmiycekse her türlü kavgava gelir kavgamı eder gerekirse dayağımı yer çeker giderim ...
-----------------------------sakın ol nefes borusuna vurma.. cidden sakın...
-
coldfusion bunu yazdı:
-----------------------------Ah keşke herşey filmlerdeki gibi olsa
bu iş biber gazıyla falan olmaz kalabalık gelecekler diyorsun hertürlü dayağı yersin. linç olma gerisi önemli değil. en önemlisi baktın kaçamıyorum kapaklan yere ki yüzüne az vursunlar sonra bir ömür unutamayacağın izler kalır, her aynaya baktığında hatırlarsın...
-
anubisx bunu yazdı:
coldfusion bunu yazdı:
-----------------------------sakın ol nefes borusuna vurma.. cidden sakın...
-----------------------------kavgada amaç eğlencedir ... :| tabi kıçıda yakmamak gerekir o ayrı bende zaten nasıl bi sonuç doğuracağını cok merak ediyorum amacım nefes borusuna koyup adamı boğmak değil yalnızca dilini kestirmek :D
-
sakın ol nefes borusuna vurma.. cidden sakın...
-----------------------------kavgada amaç eğlencedir ... :| tabi kıçıda yakmamak gerekir o ayrı bende zaten nasıl bi sonuç doğuracağını cok merak ediyorum amacım nefes borusuna koyup adamı boğmak değil yalnızca dilini kestirmek :D
-----------------------------Hocam dilini kestirmek flaan diyorsun karışmıyorum da boğaza biraz sert vurursun nefes borusu bir tıkandımı 16 yıldan başlar senin eğlence
-
nereye kadar kaçacan, bide bunun korkusu yeter zaten sana. korkman için tehdit etmişler. dövecek olsalar tehdit etmez direk bulup döverlerdi meraklanma, bişey olmaz. tenhada kıstırırlarsa da de ki, benim abilerim var bana bişey yaparsanız sonunu siz düşünün de. ozaman tırsarlar çok çok bir iki sille yersin olay kapanır.
-
bu korkuda sana yeter sanırım ıstanbulda olsaydım gelırdım lan üzüldüm haline :)