folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tehlikenin Farkında Mısınız?

Tehlikenin Farkında Mısınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    bu aralar iki günde bi paket anca içiyorum
    ama final zamanı en az 3gün uykusuz kalıyrum  geceleri çay, kahve sigara üçlüsüyle ders çalışıyorum. sabahta simit çay sigara üçlüsüyle devam :)

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

haram oldugunu biliyorum bende aynı görüşteyim. 

af edersin ama sikim fetoş u da onun cematinide. para için götlerini verirler, kendi adamlarına polislik sınav sorularını verirler ondan sonra başkasına kul hakkı derler: bu mudur kul hakkı? sen el alemin hakkını kendi adamına yedir ondan sonra kul hakkı de...

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

visualboy arkadaş espirisne demiştir.

Ayrıca snein böyle düşünüyorken içip sevmen iradesizlğinin göstergesidir.Hemen fikrlerin dğeişiyor.Kötü yonde de olsa etkiliyor.Yarın uyuşturucu içsen seveceksin yada başka birşey içsen öyle mi 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

valla haklısın. etkiliyor.

(konu ile ilgisi yok ama bu geceden itibaren sabaha kadar warcraft frozen throne [dota] oynıyacam katılmak isteyen varsa pm atsın bulusalım) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bende başlığı görünce tayyiple ilgili birşey sandım :D Evet tehlikenin farkındayım.Sigara içmiyorum :) İçeninde boğazında kalsın :P

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Milyonlarca bağımlı yanılıyor olmaz :D                                                                                         Öleceksinizzzzzzz...

"Less is More"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

yaw firax nettin sen yaw??? daha yeni başladık bari tiryakilerin bogazında kalsın deseydin.

kaanabak da haklı milyonlarca kullanıcı yanılıyor olamaz :D.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Cigaradan kötü bir şey gibi bahsetmeyelim,içecek olanları olumsuz yönlendirmeyelim..

Öncelikle cigaranın sayısıs faydaları bulunur,bilimadamlarının araştırmaları devam ediyor gün geçtikçe daha çok faydası ortaya çıkacaktır...

Cigara içen sağlığının değerini daha iyi anlar,içer içer 1 ay bırakır "ulan nefes alışım değişti" der mutlu olur sonra gene başlar,ilk 1 ay kafa dönmesi yapar hoş olur leziz olur..

Sonra cigara dikkat toplar,ağzından dumanı "OoOoO" olar şeklinde çıkarabilirsin..Herşeyden ötesi seviyorum,zevk alıyorum..

Sago'nunda dediği gibi "Sigaramın dumanını kıskan,devran döner durur,sabran,yok olmasanda saklan,utanmasandar arlan,ve her zaman bulduğun en küçük ine saklan..."

Bu da diğer medyadan alıntı "benim tek dostum içkim sigaram onlarda terkeder olmasa param"

Kötülemiyelim cigarayı,içecek olanları kötü yönlendirmeyelim,başlamak için henüz geç değil..

Çekil,Önümden Çekil...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karsinojen
    karsinojen's avatar
    Erkek
    Neden insanlar o pis dumanı içine çekip, kendilerini akciğer kanseri yapmaya çalışıyolar anlamıyorum...

www.karsinojen.tr.cx
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_suffering
    the_suffering's avatar
    Erkek
    1, si sigara içmenin cahillikle ve okumuşlukla alakası yoktur.2, sigara tatsız bişey demişsin ama bence tadı harikadır.istediğin markayı getir tadını bakar anlarım ne olduğunu,kaçak mı tekel mi olduğunu.walla sigara içince kendimiiyi hissediyorum bu yüzden içiyorum.

Cem Uzan:Pi sayısı 3 alınacak
Toplam Hit: 3836 Toplam Mesaj: 39