Tehlikenin Farkında Mısınız?
-
Benim her günüm Sabah öğlene kadar uyumak, ve öğlenden diğer sabaha kadar, Bilgisayar başında geçer. Bunu yaparken iki paket sigara ve sabaha kadar sürekli surette Çay Robotumun sıcak tuttuğu çayı içerim. her bardağada 4 şeker. ve yıllardır bu böyle daha ölmedim ama. :))))
-
Söyleyebileceğim şu ki : bişeyleri uzaktan görüp inceleyip bi yoruma varmak bu hayatta yapılabilecek en basit şeylerden biridir. Burda önemli olan sigaraya başlayıp , sigarayı bi süre kullanıp ondan sonra içmeyin şunu zararlı vs diyebilmektir.
-
arkadaslarla falan bulusunca aradaa sırada tek bidene içiom(enson 3 ay once içmiştim) boyle parmaklarım pok gibi kokuyo uzerime,saçıma sinio ben kendım rahatsız oluom. cok bi tat alamıom. bi poka benzemio. bitek çikilotalı war bidene kaptan bilekmidir nedir o hoş kokuyor
-
ladybey002 bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslarla falan bulusunca aradaa sırada tek bidene içiom(enson 3 ay once içmiştim) boyle parmaklarım pok gibi kokuyo uzerime,saçıma sinio ben kendım rahatsız oluom. cok bi tat alamıom. bi poka benzemio. bitek çikilotalı war bidene kaptan bilekmidir nedir o hoş kokuyor
-----------------------------
captain black en ağır sigaralardan biridir.içice diyosun ki yaw gerçektende benim ciğerlerim varmış aq:) -
hiç sigara içmeyen biri kaptayn bilek içerse,dönee dönee vurur,hele bi de kaptayn bileyk puro içerse,döndükçe vurulursun,vurdukça dönersin
-
abartmayın la bi sikim olmuyor altı ustu biraz başım dönuyo okadar
-
visualboy haklı bence. Tamam sigara zararlıdır falan ancak. öyle zamanlarda seni kurtarır ki anlatamam. Bhsettiği şey benim de başıma geldi ve aynen dediği gibi oluyor. Tam ipinizi çekecekken şunu diyorsunuz kendinize "lan bırak yarın atlarım aşşağı. Önce gidip bi paket sigara alayım da. Son günüm böyle geçsin" sonra bir bakmışsınız sigara bağımlısısınız.
Ama unutmayın ki o sizi bir beladan bir çıkmazdan kurtardı. :D
Tabii normal hayatta için de demiyoruz. Sadece son çare olarak imdada yetiştirin böyle şeyleri. Daha sonra mutlaka bırakın (tabii bırakabilirseniz :D )
-
sigarayı 1 yıl kadar bırakmıştım.. hiç bişey değişmedi.. sigaraya tekrar başladım üzüntüden.. tek dostum sigaram sigara içmeyenler bilmez bu dostluğun nasıl bişey olduğunu.. ve sigara öyle bişeyki üniye farklı memlekete gittim aç kaldım karnımı sigara doyurdu ciddiyim.. ayrıca sigarayı bırakınca baya bi şişmiştim şimdi gene zayıflamaya başladım gayet güzel.. sigaranın tek hoşuma gitmeyen tarafı sigara içilen odada uyuynca sabah kalktığında felaket oluyor, sigara çabuk bitiyor :/ , birde içtikten sonraki sardığı koku kötü.. hani beni rahatsız etmese bile sokakta filan insan utanıyor sigara koktuğu için..
-
arkadaslara özenipte içenlerin kisiligi oturmamis insanlar bende içtim denedim çok boqtan bisi birde üstüne para verion
-
eLimde oLsa içmem :S