folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tehlikenin Farkında Mısınız?

Tehlikenin Farkında Mısınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Benim her günüm Sabah öğlene kadar uyumak, ve öğlenden diğer sabaha kadar, Bilgisayar başında geçer. Bunu yaparken iki paket sigara ve sabaha kadar sürekli surette Çay Robotumun sıcak tuttuğu çayı içerim. her bardağada 4 şeker. ve yıllardır bu böyle daha ölmedim ama. :))))

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Söyleyebileceğim şu ki : bişeyleri uzaktan görüp inceleyip bi yoruma varmak bu hayatta yapılabilecek en basit şeylerden biridir. Burda önemli olan sigaraya başlayıp , sigarayı bi süre kullanıp ondan sonra içmeyin şunu zararlı vs diyebilmektir.

Zimbabwe
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

arkadaslarla falan bulusunca aradaa sırada tek bidene içiom(enson 3 ay once içmiştim) boyle parmaklarım pok gibi kokuyo uzerime,saçıma sinio ben kendım rahatsız oluom. cok bi tat alamıom. bi poka benzemio. bitek çikilotalı war bidene kaptan bilekmidir nedir o hoş kokuyor

çocuktum,büyüdüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_suffering
    the_suffering's avatar
    Erkek
    ladybey002 bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaslarla falan bulusunca aradaa sırada tek bidene içiom(enson 3 ay once içmiştim) boyle parmaklarım pok gibi kokuyo uzerime,saçıma sinio ben kendım rahatsız oluom. cok bi tat alamıom. bi poka benzemio. bitek çikilotalı war bidene kaptan bilekmidir nedir o hoş kokuyor

-----------------------------
    captain black en ağır sigaralardan biridir.içice diyosun ki yaw gerçektende benim ciğerlerim varmış aq:)

Cem Uzan:Pi sayısı 3 alınacak
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    hiç sigara içmeyen biri kaptayn bilek içerse,dönee dönee vurur,hele bi de kaptayn bileyk puro içerse,döndükçe vurulursun,vurdukça dönersin

Çekil,Önümden Çekil...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    abartmayın la bi sikim olmuyor altı ustu biraz başım dönuyo okadar

çocuktum,büyüdüm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek

visualboy haklı bence. Tamam sigara zararlıdır falan ancak. öyle zamanlarda seni kurtarır ki anlatamam. Bhsettiği şey benim de başıma geldi ve aynen dediği gibi oluyor. Tam ipinizi çekecekken şunu diyorsunuz kendinize "lan bırak yarın atlarım aşşağı. Önce gidip bi paket sigara alayım da. Son günüm böyle geçsin" sonra bir bakmışsınız sigara bağımlısısınız.

Ama unutmayın ki o sizi bir beladan bir çıkmazdan kurtardı. :D

Tabii normal hayatta için de demiyoruz. Sadece son çare olarak imdada yetiştirin böyle şeyleri. Daha sonra mutlaka bırakın (tabii bırakabilirseniz :D )

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    sigarayı 1 yıl kadar bırakmıştım.. hiç bişey değişmedi.. sigaraya tekrar başladım üzüntüden.. tek dostum sigaram sigara içmeyenler bilmez bu dostluğun nasıl bişey olduğunu.. ve sigara öyle bişeyki üniye farklı memlekete gittim aç kaldım karnımı sigara doyurdu ciddiyim.. ayrıca sigarayı bırakınca baya bi şişmiştim şimdi gene zayıflamaya başladım gayet güzel.. sigaranın tek hoşuma gitmeyen tarafı sigara içilen odada uyuynca sabah kalktığında felaket oluyor, sigara çabuk bitiyor :/ , birde içtikten sonraki sardığı koku kötü.. hani beni rahatsız etmese bile sokakta filan insan utanıyor sigara koktuğu için..

:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    arkadaslara özenipte içenlerin kisiligi oturmamis insanlar bende içtim denedim çok boqtan bisi birde üstüne para verion
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    eLimde oLsa içmem :S

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
Toplam Hit: 3835 Toplam Mesaj: 39