Tek Bir Adet Kırmızı Gül, Çok Nacizane Şekılde Süslenilip, Lakin Ne Yazılması Gerektiğini Bulamamak
-
Herkese hayırlı geceler hocalar, da
Öncelikle Moda ; Konuyu açabiliceğim en uygun yer olarak gördüm abim egerki başka bir yer varsa taşırsanız sevinirim
İl Derin konulara koydum ama anasayfada çıkmadı banada acıl lazımdı abimmm
Hocalar anlatıcak pek bişi yok sadece kısaca özetlemem gerek.
2 Senedir beraberinde oldugum kız arkadaşıma gül aldım lakin tek bir gül ama öyle sapıyla yapragıyla değil fazlasıyla süslenmiş ve bir gülü en güzel şekıdle göstericek kadar güzel yapılmış, Kız arkadaşım benden ; Senden sadece tek ama tek bir gül istiyorum dedi ;
Bu bana anlam ve onunda anlatmak istediği önemli bişi ( Kişisel bir anlam içeriyor :) )
Ben gulun uzerindeki not ne yazmam gerektiğini bulamıyorum,
Kısa ve öz olarak öyle bir şey yazmak istiyorum ki yanı cumle o günün en düşündürücü lafı olsun, O gunun yaşananlara kadir en çok hatırlanan lafı olsun istiyorum,
Normalde romantık sözler ve işlerde iyiyimdir kendı çapımda ama uykusuzluk ve dengesizlik sebebiyle bugun bunu karşılayamıyorum bu yüzden acıl yardım istiyorum hocalar sizden varsa güzel amaaa internete yazıldımmı googlede çıkmasın :)
Bi kere başıma geldı :) Varsa paylaşırmısınız hocam yarın sabah 9da yanında olucam şuan koyu paylaşıyorum 1 saat sonrada geri gelıcem pcnın başına yorumlarınıza cevap veririm hocalarım şimdiden teşekkurler
-
Hocam süslenmiş falan diyorsun bir kutu içinde falansa en alta bir ayna yerleştir. "Hayatta en değer verdiğim şey bu kutunun altında" yazarsın, gülü çıkarttığında aynada kendini görür.
-
Sana sadece tek bir gul aldim. Yazabilirsin
-
gül dedin güldüm, gülesin diye gül aldım
-
manyaki bunu yazdı
Hocam süslenmiş falan diyorsun bir kutu içinde falansa en alta bir ayna yerleştir. "Hayatta en değer verdiğim şey bu kutunun altında" yazarsın, gülü çıkarttığında aynada kendini görür.
Ben bile veririm bu mesaja karsilik :D
-
Hayatımda en sevdiğim şarkıdır. Bu şarkıyı dinleyin :) Zeki Mürenden;
bir gülü sevdim, bir onu sevdim
tek mevsimlikmiş ah geçiverdi
gel etme dedim, kal gitme dedim
söz dinlemedi, bak kaçıverdibelki dönecek.
tekrar sevecek.
şu garip gönlüme olanlar olmuş.
belkide o beni çoktan unutmuş.
nerde kimbilir
aşıktır allah bilir. -
manyaki bunu yazdı
Hocam kutuda değil malesef yanı bir buket çıcek düşün onun, sadece tek bir gül için olanını o şekıl buketı tutan o kagıt falan var buket ışte yavvv :D aynı şeklı ama bir güle özel :)
-
DrKill bunu yazdı
Hayatımda en sevdiğim şarkıdır. Bu şarkıyı dinleyin :) Zeki Mürenden;
bir gülü sevdim, bir onu sevdim
tek mevsimlikmiş ah geçiverdi
gel etme dedim, kal gitme dedim
söz dinlemedi, bak kaçıverdibelki dönecek.
tekrar sevecek.
şu garip gönlüme olanlar olmuş.
belkide o beni çoktan unutmuş.
nerde kimbilir
aşıktır allah bilir.Hocam bunda gitti gelecek diyo abes kaçar :) Ve sanırsam 2 satırın sıgabiliceği bir not kagıdı hocam .)
-
GUS bunu yazdı
Sana sadece tek bir gul aldim. Yazabilirsin
Hocam sözünü baltalamak olarak mı algılamalıyım yoksa içerisinde ki anlamı sen mı anlatamadın veya en basit yoldan devam et mi dedin :)
-
MMB bunu yazdı
gül dedin güldüm, gülesin diye gül aldım
Güzelmiş hocam bu varan 1 olarak durmakta şuan :)
-
NoToLeRaNcE bunu yazdımanyaki bunu yazdı
Ben bile veririm bu mesaja karsilik :D
Amman hocam :D