Tek Bir Adet Kırmızı Gül, Çok Nacizane Şekılde Süslenilip, Lakin Ne Yazılması Gerektiğini Bulamamak
-
BlacKShelD bunu yazdıTeRRoR bunu yazdı
تَكْبِير yaz hocam. Arapça Tekbir demekmiş :DAsfjapoda
Niye bunu yapmakta ısırarcısın hocam :D
Kardeşin gelmış yardım istıyo ne biliyim bildiğin bir söz yaşı şu bu paylaşabılırsın yardım edebilirsin dimiii :D
Sen bana bugun yardım etmiş olsan bırgun birşeye ihtiyacın olsa vayy anasını bu adam benım o gun harbı hayatımı kurtardı denılecek kadar önemli birşeye yardım etti der elimden gelının fazlasıyla sana yardım ederim dimiiiiiiiii :D
http://www.youtube.com/watch?v=D5nM56USj74 Seç birini yaz hocam :D(tercihim"Aşıksan vur saza şöförsen bas gaza" veya "Sen batan bir güneş ben yollarda çilekeş"şuda olur "Sevene can feda sevmeyene elveda") EmRee tarafından 07/Eki/14 12:12 tarihinde düzenlenmiştir -
"Güllerin birine kıyabildim, her birini tek tek getirsem tümünün ömrü yetersiz kalır seni anlatmaya kalksam.." pek tarzım değildir anca bu kadar çıktı :D
Not: Konuyu görünce aklıma direk şey geldi "kılda keramet olsa götte çiçek açardı" skladasşdha
Neyse işin görüldüyse azcık eğlensek kızmazsın herhalde :D
-
manyaki bunu yazdı
Hocam süslenmiş falan diyorsun bir kutu içinde falansa en alta bir ayna yerleştir. "Hayatta en değer verdiğim şey bu kutunun altında" yazarsın, gülü çıkarttığında aynada kendini görür.
İyiymiş hacı bu :)
-
nekadar romantiksiniz amk
-
NoToLeRaNcE bunu yazdımanyaki bunu yazdı
Hocam süslenmiş falan diyorsun bir kutu içinde falansa en alta bir ayna yerleştir. "Hayatta en değer verdiğim şey bu kutunun altında" yazarsın, gülü çıkarttığında aynada kendini görür.
Ben bile veririm bu mesaja karsilik :D
bu taktiği aynen yapıcam... İlk çocuğumun isminede senina adını vericem :D
-
Bu güzellik gülü soldurur be para boşa gitti yaz :)))))
-
Hayal et