Tek Karede Sonumuz! İlginç.
-
Kısaca anlatmaya çalıştım. :)
-
Hello Nazi :)
-
birazda şovenizm katsaydın araya hoca:) hucum saldırın:) >> )(para)(
-
On tedi Resim Sanatını Geliştirmeni Şiddetle Öneririm, Ben bişi anlamadım bu Cin Ali resimlerinden. Daha bi Atraksiyon bişiler yapmanı bekliyorum senden. :)
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------
Ontedi Resim Sanatını Geliştirmeni Şiddetle Öneririm, Ben bişi anlamadım bu Cin Ali resimlerinden. Daha bi Atraksiyon bişiler yapmanı bekliyorum senden. :)
-----------------------------Kardeşim ne var bunda, en iyisi zamana bırakmak lazım. İleride demek istediğimi anlarsınız :) Bir tek Muro ve şarkısı eksik :).
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------shockman bunu yazdı:
Ontedi Resim Sanatını Geliştirmeni Şiddetle Öneririm, Ben bişi anlamadım bu Cin Ali resimlerinden. Daha bi Atraksiyon bişiler yapmanı bekliyorum senden. :)
-----------------------------Kardeşim ne var bunda, en iyisi zamana bırakmak lazım. İleride demek istediğimi anlarsınız :)
-----------------------------Şaka Canım Aslında Resimler Gayet Hoş anlatıyor olayıda Boşuna Yırtınmaktayız Kardeşim Hem Düşünsene Tokun ne haberi olur Aç tan. Karınları Tok insanların Perişan insanlara acıyacakları, Vede sistemin başına geçip düzelteceklerini Mantık bile reddediyor. İnsanın Sadistlik Doğasında var, BAzı insanlar Melek gibidir ama Sen ve benim gibi düşünen Melekimsi insanlarada Müsade etmezler zaten o Seviyeye gelelim, Mutlak Surette bizim gibilerini bir Mermide Suikastle Alaşşağı ederler.
İnsan Denen Topluluğa Heyecan lazım Atraksiyon lazım, Zaten Irkçılık gibi Kapitalizm gibi Emperyalizm gibi Düşünce akımları Bu Arzulara istinaden Doğmaktadır. İnsanlar Dünyada Kendilerini en çok heyecanlandıran şeyler için bunları yaparlar. Birisini Tavlada Yenmek En küçük örneğidir. Birbirimizi Yenmek Sıkıntı duyduğumuz dakikaları Geçmek için kendimize uydurduğumuz sahte bir Rahatlama hissidir. Kısacası bu varoluş Seviyesinde kendimi Nasıl bulduğumu bilmiyorum. Bilseydim Sanırım kesin surette Hiç varolmamayı Tercih ederdim.
Eski Devlet Başkanlarından Sülonun dediği gibi Hak verilmez Alınır. O yüzden Eski tas Eski hamam Devam edecek ama Bin yıl süren bir süreçten sonra Bir gelişmişlik insanın kafasına oturabilecektir, Kanaatim bu sürecin uzun süreceği yönündedir. O yüzden Ben artık Duygusuz kaldım Kardeşim, Duygusuzlaşıyorum sanırım gittikçe.
-
Konuyu hortlatmakta fayda var, diğer müritlerin görüşlerini de alalım.
-
paint in gücü =)
şaka bir yana anlamlı olmuşlar =)
-
StigmatA bunu yazdı:
Hello Nazi :)
allahtan fotoşop bilmiyo :) daha tehlikeli olacak :) -
Paintte bunları yaptıysan harbiden photoshopta baya bi tehlikeli olursun:D
-
ilginç olmuş harbiden :)