Tek Karede Sonumuz! İlginç.
-
Ne alıp veremediğiniz var patronlarla yav :)
-
herkes beyin insanı olamaz
herkes yönetemez
herkes te beden işçisi olamaz
herkes eşit savaşamaz
hele hiç kimse eşit olamaz bu kadar :B
-
Tahribatizm
Bunlarda benden :D
-
asdgashaghas :D:D
-
ne cevherler var be:)
Şaka bir yana gercekliği tam anlamıyla yansıtan bir kare olmus gercekten...Görsellik bakımından zengin olmayabilir fikir olayıdır o ruhu anlayabilmek kavrayabilmek önemli.. Bugun monalisa nın tablosuna baktıgımda ben iğrenc bir kadın resmi goruyorum mesela yada davinci'nin yaptıgı eski yağlı boya tabloya baksam bi mok anlamam ama gel gelelimki adam oraya bir eser koymus milyon dolarlık bir miras bırakmıs arkasındakilere.. Velasılkelam kardesim sen bu dusunceyle insanların icindeki ses olmuşsun.. Ama bugun başımızdakiler unakıtan denen nalçak rte denilen kahbe evladı midelerine indirdikleri lokmaların hesabını bir gün tek tek verecek..Ha ortada bunu yapacak babayiğit bir delikanlı varmı bence yok ama kim bilir bir gun cıkagelir.. Tebrik eder calısmaların devamını dilerim.. Seni devrimci duygularımın olağanca ateşiyle selamlarım
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------Tahribatizm
Bunlarda benden :D
-----------------------------
:-D -
bunu bilmeyen varmıki ?
-
smartsecure bunu yazdı:
-----------------------------
bunu bilmeyen varmıki ?
-----------------------------smart belki bilmeyenimiz yok ama tepkide yok..Yanlismiyim kafamiz kumda durmak yok yola devam diyorlar hala.. Ne durması ne devamı anlamıyorum... Dursun bir yerde ben inmek istiyorum gercekten artık
-
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------herkes beyin insanı olamaz
herkes yönetemez
herkes te beden işçisi olamaz
herkes eşit savaşamaz
hele hiç kimse eşit olamaz bu kadar :B
-----------------------------Doğarken eşit olmamak bu olsa gerek. Artık eylemlerde değişiyor, alanlardan sanala.
Ayrıca, HolySeclorum din kardeşim :), bugün yasalar ne için çıkıyor, halk yığınları için mi, patronlar için mi?
-
la bende zannettim kıyametle ilgili birşey :S:D