Tek Kullanıcı Hesabı "Sınırlı Hesap" Olan Bi Pc De Admin Hesabı Oluşturabilirmiyim ?
-
Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi sorun tam olarak "Sınırlı kullanıcı hesabına sahip bir PC de nasıl yeni bir hesap açabilirim?" ... yada bu mümkün mü ? ... format atamam acil lazım ... Bu şekilde kullanınca PC ye program felan kuramıyorum en çok ta bu koyuyo zaten ... Hemen bi admin hesabı oluşturmam lazım bu PC de ...
Yardımlarınızı bekliyorum ... Şimdiden teşekkürler ...
-
EDİT :Konu 25 Temmuz 2010 tarihinde 2. sayfadan yeniden hortlatılmıştır ... 2. sayfadan devam ...
-
başlat > çalıştır > cmd
netuser kullanıcıadı "parola" \add veya /add
dene bakem
-
admin olarak aç
pc acıldığına kullanıcı seçme kısmında kullanıcı adına administrator yaz genelde şifre yoktur
kullanıcı adı şifre kısmı gelmiyor sadece kullanıcılar geliyor ve ordada administrator yoksa iki kez ctrl alt del yap kutucuk çıkar oraya yaz...
ama başlat l yapıp iki kez ctrl alt del yaparsan o kutucuk gelmez
-
çok teşekkürler arkadaşlar hemen deniyorum ...
-
olmadı ... iki yöntemide denedim ... hatta güvenli modda açıp denedim yine olmadı ... hay ben bu pc nin adminini silenin ... neyse ...
-
Admin hesabi vardir hoca, sifrelidir muhtemelen. Oturum acma sekli degistirildigi icin isim olarak goremiyorsundur. Hiren Boot CD ile admin pwd yi resetle.
-
Evet hiren gibi bir açılış CDsi lazım sana, komut işe yarar ama admin olmdaığın için çalıştıramıyorsun anladığım kadarıyla.
-
başlat>çalıştır>cmd net user Administrator *
bundan sonra şifre falan soracak enter enter de boş olsun.
Sonra kullanıcı giriş ekranında,tabi açılışta kullanıcı sorması lazım.2 defa ctrl alt del yap.ekran açılması lazım
O ekrana Admistrator yaz doğru yazdığına dikkat et.admistrator küçük harfle dene bi de .İnş olur.
-
evet şuan admin hesabını keşfetmiş bulunmaktayım :D ... var ama şifreli ... hirens boot Cd 10.0 USBye convertlenmişi var yanımda ama portable xp yi açmaya çalışırken grldr file can not found hatası verdi şimdi ... azönce açmıştı ... bide hirenin autorunu yok dün flasha virüs bulaşmıştı hirenin autorununu yemiş :D ... son tavsiyeleri hemen deniyorum teşekkürler ...
-
olamazzzz... flash bellek teki tüm dosyalar geberdi ... hiren boot da gitti ... pc de virüs var ...şeytan dio ... indir hiren cd yi bak işine ... nasılsa benim kota diil ... ama idm yok uzun sürer ... neyse arkadaşlar daha fazla uğraştırmiim sizi ...
şimdi yanımda bişey yok elimden bişe gelmediği için halledemiyorum bu işi ... yalnız hirens boot ile yapılışını bilsem bidahaki sefere bu şekilde yaparım ... şeyhim ayrıca teşekkürler