Tek Link Oyun Arşivi [ Sürekli Güncel ]
-
-
saol müdür
-
çizdim
-
-
tşk
-
başka yerlerden indirdiğim Mafia 2 oyunu 7. bölümde hata veriyo hocam bunda da aynı sorun varmı acaba ? denedinmi oyunu ?
-
Hocam oynadığım bir oyun mafia II.7.bölümdede hata vs vermedi bana.Kendi insifiyatine kalmış :) Oyunların geneli zamunda kaynaklıdır.Sanmıyorum problem çıkacağını.
-
çizziik --
-
TheLaz bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam oynadığım bir oyun mafia II.7.bölümdede hata vs vermedi bana.Kendi insifiyatine kalmış :) Oyunların geneli zamunda kaynaklıdır.Sanmıyorum problem çıkacağını.
-----------------------------tamam hocam çok sağol bide hotfile olsaydı iyi olurdu ama böyle çekicez napalım tekrar çok teşekkürler :)
-
OdiN bunu yazdı:
TheLaz bunu yazdı:
-----------------------------tamam hocam çok sağol bide hotfile olsaydı iyi olurdu ama böyle çekicez napalım tekrar çok teşekkürler :)
-----------------------------Vallahi herkes hotfile link istemekte.aslında haklılar.şu an en popüler hotfile.ama tek link olarak vermek istedim.En Kısa sürede hotfile partlar halinde oyun konusu açmayı düşünüyorum bu bölümde. Hayırlısı bakalım ne olur :)