Tek Link Oyun Arşivi [ Sürekli Güncel ]
-
TheLaz bunu yazdı:
-----------------------------
OdiN bunu yazdı:
TheLaz bunu yazdı:
Hocam oynadığım bir oyun mafia II.7.bölümdede hata vs vermedi bana.Kendi insifiyatine kalmış :) Oyunların geneli zamunda kaynaklıdır.Sanmıyorum problem çıkacağını.
-----------------------------tamam hocam çok sağol bide hotfile olsaydı iyi olurdu ama böyle çekicez napalım tekrar çok teşekkürler :)
-----------------------------Vallahi herkes hotfile link istemekte.aslında haklılar.şu an en popüler hotfile.ama tek link olarak vermek istedim.En Kısa sürede hotfile partlar halinde oyun konusu açmayı düşünüyorum bu bölümde. Hayırlısı bakalım ne olur :)
-----------------------------Ama babayiğit bi mürid çıkarda duckload premium araklayıp dağıtırsa bu daha iyi olur :) keşke elimden gelsede ben yapsam :)
-
zor hoca ya.duckload premium altın niyetinde :) ama paypal ile günlük 0.49$'a almak mümkün
-
Duckloaddan aynı anda free olsa bile 8-10 tane oyun iniyo galiba. Tek sorun 30 + 30 saniye beklemek. Azıcık sabırlı oluverin :).
-
gokayortaburun bunu yazdı:
Duckloaddan aynı anda free olsa bile 8-10 tane oyun iniyo galiba. Tek sorun 30 + 30 saniye beklemek. Azıcık sabırlı oluverin :).
-----------------------------tek sorun o değil hocam 5 GB lık dosyayı max. 100 kb ile çekmek sorun :)
hotfile premium + idm sonuş 900 KB :)
-
OdiN bunu yazdı:
-----------------------------tek sorun o değil hocam 5 GB lık dosyayı max. 100 kb ile çekmek sorun :)
-----------------------------Hocam nette sıkıntı var dicemde hotfilede de cekmez o zmn :). Anlayamadım :) Duckload beni seviyo galiba :)
-
OdiN bunu yazdı:
-----------------------------Hocam nette sıkıntı var dicemde hotfilede de cekmez o zmn :). Anlayamadım :) Duckload beni seviyo galiba :)
-----------------------------hocam bilmediğimiz işlermi var yoksa :D Duckload falan :D
-
bi çizik
-
Oyunlar süper hocam hdd ağzına kadar tıka basa doldu yarın yeni bir hdd gelicek download'a tekrar başlıcam.
Bu arada arkadaşlar Serious Sam 2HD olanı indirip hamaci ile oyunu 2 kişi ilerlemeli oynayabiliyorsunuz 2 gündür arkadaşımla oynamakdayım çok güzel zevkli oluyor muhteşem bir şey :) Keşke buna benzer diğer oyunlarda co-op deştekli olsa süper olcak :)
-
Focal bunu yazdı:
Oyunlar süper hocam hdd ağzına kadar tıka basa doldu yarın yeni bir hdd gelicek download'a tekrar başlıcam.
Bu arada arkadaşlar Serious Sam 2HD olanı indirip hamaci ile oyunu 2 kişi ilerlemeli oynayabiliyorsunuz 2 gündür arkadaşımla oynamakdayım çok güzel zevkli oluyor muhteşem bir şey :) Keşke buna benzer diğer oyunlarda co-op deştekli olsa süper olcak :)
-----------------------------hayrını gör hoca.yeni oyunlar gelicek.
-
Oyunları indirmede sorun Yaşayanlar Maldonado Hocamızın Verdiğini Premiumu Kullanabilir.
user : 9030238
pass : nniMgYtkT