Tek Odali Bir Eviniz Olsaydi İc Dizayniniz Nasil Olurdu..?
-
Böyle bir evim yok ama tanımını yaptığın bir ev de yalnız kalıyorum =)
Dizayn olayına gelirsek, odanın bir köşesinde yatağım, 2. köşesinde masam, 3. köşesinde bilgisayar masam, 4. köşesinde ise dolabım var. Oda geniş olduğu için dolapla çekyatım yan yana sığdılar. Aksesuar olayına hiç girişmedim, duvara tek bir bile çivi çakmadım, hiçbirşey asmadım ya da yapıştırmadım.Tek ampül odayı yeterince aydınlatmıyor fakat pek sıkıntı yaratmıyor.Televizyonum yok. (8 Yıldır hiç Olmadı) Yerde 1 büyük 2 tane de aynı desenlerde küçük halım var. Oldukça egzotik bir ortam =)
-
Tek odayı bilmemde , bnm ilerde eğer kendime ait bi evim olursa ki olucak sanırsam , yatak odamı tamamen yatağımdan kapısına , halısından duvarında bembeyaz yapıcam inşallah :)
-
Yer yatagi filan yapsam mi diye dusunuyorum..Bol minderli,yastikli filan..Duvarlara sticker..
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Böyle bir evim yok ama tanımını yaptığın bir ev de yalnız kalıyorum =)
Dizayn olayına gelirsek, odanın bir köşesinde yatağım, 2. köşesinde masam, 3. köşesinde bilgisayar masam, 4. köşesinde ise dolabım var. Oda geniş olduğu için dolapla çekyatım yan yana sığdılar. Aksesuar olayına hiç girişmedim, duvara tek bir bile çivi çakmadım, hiçbirşey asmadım ya da yapıştırmadım.Tek ampül odayı yeterince aydınlatmıyor fakat pek sıkıntı yaratmıyor.Televizyonum yok. (8 Yıldır hiç Olmadı) Yerde 1 büyük 2 tane de aynı desenlerde küçük halım var. Oldukça egzotik bir ortam =)
-----------------------------
Hacı öğrencimisin?öğrenci evini tarif ediyosunda ondan sordum :))
-
ortadan bi duvar örerim iki oda olur daha sorna nasıl yerlesecegımı bakarım
-
koy LCD ni çek ps3 ünü al mini dolabını doldur efesle 1 kartonda marlboro:D hayat gecer farkına waramazsın:D
-
82 ekran lcd ekran hemen bi duvara..
play station 3 kurardım. harman kardon ses sistemi döşerdim duvarlara..
telefon her zaman yanımda olurdu bol bol pizza söylerim. güzel büyük deri bir çekyat böyle oturunca aşşağı çökenlerden. falan filan :D -
köşeye küçük bi bilgisayar masası ve benim pc'den :D diğer köşeye minderler ve nargile, yerde eski model bi halı, duvarda güzel bi manzara tablosu ve diğer köşeye de tv ve ps3
-
bi yer yatağı yapardım güzel bi halı 2tane masa biri çalışma için biri pc için bi tv bide duvarların hepsine bjk
bayrağı ve posterleri güzel bi beyaz ampul bide o sert yastıklar var eskiden kalma bizim burda başna derler
ondan 3-5tane alırdım bi buzdolabı tAmamdır bide bi ufo bi duvara bi pervane veya klima bi duvara ölene
kadar hiç çıkmazdım burdan :)
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------bi yer yatağı yapardım güzel bi halı 2tane masa biri çalışma için biri pc için bi tv bide duvarların hepsine bjk
bayrağı ve posterleri güzel bi beyaz ampul bide o sert yastıklar var eskiden kalma bizim burda başna derler
ondan 3-5tane alırdım bi buzdolabı tAmamdır bide bi ufo bi duvara bi pervane veya klima bi duvara ölene
kadar hiç çıkmazdım burdan :)
-----------------------------taş yastıklar, şekilli falan tarihi motiflerimizi yansıtıyor. hepsi bi sant eseri :D
Şantiye evini öyle döşemiştik. orada oturmaya bayılırım:W
Gelecektede isterse triblex de yaşayayım isterse 2 odalın bir odada.bir oda o şekilde düzenliyecem. İçeriside tahta motifler falan. içeride teknoloji adına hiçbirşey yok. en fazla klasik veya halk müziği çalacak bişeler:W
bide nargile ve içeceklerde döşerim o odaya. :W
kendi kültürümüz olunca daha rahat ediyom amq:W oturması huzur veryo lan bana :W
----------
senn odaya gelince, bi yatak, iki masa, akıllı ampul mu oluyor o beyaz ampuller. iki çekkat, bi küçük tv, :W
tabii odanın genişliğini hesap etmedik ama:W