Tek Odali Bir Eviniz Olsaydi İc Dizayniniz Nasil Olurdu..?
-
Odayı çalışmak için kullanacaksan bi çalışma masası bir kitaplık kafi. Odanın duvarıda olduğu gibi beyaz renkte olmalı ki ilham gelsin.
-
yere serilmiş bir ayı postu
üzerine
ufak bir yastık bir adet battaniye..
her duvarda 3 er adet kandil
1 yıllık tütün ve çay ve o miktarda cigara kağıdı ve şeker
bir duvar boydan boya kitaplık
bir adet masa ve üzerinde kağıt mürekkep ve dolma kalem..
-
xCs bunu yazdı:
-----------------------------
koy LCD ni çek ps3 ünü al mini dolabını doldur efesle 1 kartonda marlboro:D hayat gecer farkına waramazsın:D
-----------------------------kanka bilgisayar yok bide bilgisayar tmmdır :D:D bencede böle olsun
-
Öyle cok cok paralar verip hazır bazı şeyler almak yerine daha ucuza gelicek şeyler var aklaımda..
Mesela araba yada kamyon lastigi, eski oyle bedavadan bile bulabilirsin temizliceksin vs.. Daha sonra yuksekligini senin ayarlıcagın şekilde lastiklerden masa ayagı yapıcaksın..Üstüne cam kestirceksin oturtacaksın..
Yada boş variller vardır teneke buyuk eskiden cop kovası diye kullanılırdı onun ustune cam kestırırceksın al sana masa..Odanın ortasına bı yerıne koyabılırsın..ickini icecegin, yemegini yiyecegin oturup gelen arkdslarınla sahbet edıcegın masa olucak =D
Duvarlara ag tasarımı yapıcaksın..Balıkcı agımı denılır ne denılır bılmem ama duvarları alttan uste kadar full olarak aglarla kapla..Agları kucuk civi yada ne bileim onun gibi bişeylerle tutturabilirsin..Agların arkasında duvarlarda posterler..
benım tercıhım bıraz boyle salaş, eski gorunumlu ama farklı bi dizayndan yana olurdu..Saydıklarımı kendımede yapıcm inş =D Boyle 50 tane şey turetılebılır yatagından tut..başka şeylere kadar.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Böyle bir evim yok ama tanımını yaptığın bir ev de yalnız kalıyorum =)
Dizayn olayına gelirsek, odanın bir köşesinde yatağım, 2. köşesinde masam, 3. köşesinde bilgisayar masam, 4. köşesinde ise dolabım var. Oda geniş olduğu için dolapla çekyatım yan yana sığdılar. Aksesuar olayına hiç girişmedim, duvara tek bir bile çivi çakmadım, hiçbirşey asmadım ya da yapıştırmadım.Tek ampül odayı yeterince aydınlatmıyor fakat pek sıkıntı yaratmıyor.Televizyonum yok. (8 Yıldır hiç Olmadı) Yerde 1 büyük 2 tane de aynı desenlerde küçük halım var. Oldukça egzotik bir ortam =)
-----------------------------
Fotoğraf isterim Serdar abi:)Benim öyle bir evim olsaydı,yatak bir köşede çalışma masası bir köşede,tek kişilik bir duş bir köşede,bir kenarda da bilgisyar masası dğer kenara da kitaplık(çok büyk bir oda oldu galiba)
-
bilgisayar koy bir tv bir koltuk bir yatak cips,kola vs.. ocak tuvalet tencere vs.. ben yaşarım burda hayatım boyunca + birde internet