Tek Sorgulu Fud Java Downloader Satılacaktır
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------
pcdoktor636 bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
haci bunu pc lere nasil bulastiriyorsun :) hani java ya..ondan soruyorum..
hocam bozuk virüsümün olduğu bi site var.
pcdoktor.fileave.com
veya pcdoktor636.fileave.com
buralara bakıp tasarımlara bakabilirsin uyarının nasıl çıktığına :) runa tıklarsna bulaşır dicem ama virüslerde bozuk o sitelerdeki java downloaderlarda antilere yakalanıyo. demo olması açısından o siteye bakabilirsin
hayir onu anladim :D mesela ben senden aldim, boyle free bi siteme attim. Bu siteye kim girer ki :D onu merak ettim ben :)
orası sana kalmış. ama günde 150 kurbandan fazla kurban kasılan bi yöntem ondan emin olun :) mesela bi program yaparsın programın başına o siteyi açtırtma komutu eklersin. açılınca otomatik entera bastırma kodu :) gelsin 100lerce kurban. orası senin sosyal mühendisliğine bakar. ben 150 kurban dedim bi konuda. bi arkadaş 150den fazla kasılır emin olun diye yorum attı bu konudamıydı hatırlamıyorum bakmadım :D -
pcdoktor636 bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
haci bunu pc lere nasil bulastiriyorsun :) hani java ya..ondan soruyorum..
hocam bozuk virüsümün olduğu bi site var.
pcdoktor.fileave.com
veya pcdoktor636.fileave.com
buralara bakıp tasarımlara bakabilirsin uyarının nasıl çıktığına :) runa tıklarsna bulaşır dicem ama virüslerde bozuk o sitelerdeki java downloaderlarda antilere yakalanıyo. demo olması açısından o siteye bakabilirsin
hayir onu anladim :D mesela ben senden aldim, boyle free bi siteme attim. Bu siteye kim girer ki :D onu merak ettim ben :)
orası sana kalmış. ama günde 150 kurbandan fazla kurban kasılan bi yöntem ondan emin olun :) mesela bi program yaparsın programın başına o siteyi açtırtma komutu eklersin. açılınca otomatik entera bastırma kodu :) gelsin 100lerce kurban. orası senin sosyal mühendisliğine bakar. ben 150 kurban dedim bi konuda. bi arkadaş 150den fazla kasılır emin olun diye yorum attı bu konudamıydı hatırlamıyorum bakmadım :D
-----------------------------bosver haci ya :D ben kimseye yediremem :D