Tekel Vodkasının Yan Etkılerı(Acil Yardim)
-
hermes bunu yazdı:
-----------------------------
Realist bunu yazdı:
parmak atın bogazına kussun midesi temizlensin sonra duşa sokun,daha sonra sek nescafe yapıp içirin kısa sürede kendine gelicektir.
hocam çok kustu saten ama dahada kötüyüm diyor :l
-----------------------------hoja madem o kadar endişe ediyorsun, doktora gidin,
-
bide kaç cl içti ne kadar içti ?
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------hermes bunu yazdı:
Realist bunu yazdı:
parmak atın bogazına kussun midesi temizlensin sonra duşa sokun,daha sonra sek nescafe yapıp içirin kısa sürede kendine gelicektir.
hocam çok kustu saten ama dahada kötüyüm diyor :l
-----------------------------hoja madem o kadar endişe ediyorsun, doktora gidin,
ya bizde deniyoruzda barıyo istyemio uzanıncada kuusucam diye yatmak istemıyo ayrıca konunun yeri aciliyetten yanlış yerde k bakmayın -
abi hakkatten gotunuzlemi içiosunuz bu içkiyi ya ?
karnınızın aldığı kadar içsenize şu dalgayı -
Hocam Ayran içirin hiç bişeyi kalmaz.
Ayrıca bundan sonrada İstanßLue için :)
-
Hiç bişe olmaz Fotograflarını çekin bidaha o hale gelmez.
-
hp32 bunu yazdı:
abi hakkatten gotunuzlemi içiosunuz bu içkiyi ya ?
karnınızın aldığı kadar içsenize şu dalgayı
hocm adamla sürekli içiyoruzda bayada saglam içiyodu hani böyle olunca tırsdım biraz o yzden sek içio herif:l genede haklısın sende abartı oluyor bazen . -
aç karna içtiyse olur öle şeyler tatlı vermeyin sakın
-
Bişey olmaz ben 1 hafta önce aşırı smirnoof tan zehirlendim 4 saat aralıksız kusup kafamı klozete dayayıp sızmışım sonra yerede kusmuşum çene üstü kusmuğun üstüne düşmüş kafam, ordada uyumuşum sonra 2 saat boyunca falan titremişim arkadaşlar bornoza sarmış banyoya sokmuşlar acı kahve içirmişler ertesi gün şiş kafayla gezdim ama muzlu süt içince ayılıyor insan.
Bekleyin geçer bişey olmaz bırakın kussun.
-
RIPER bunu yazdı:
-----------------------------Bişey olmaz ben 1 hafta önce aşırı smirnoof tan zehirlendim 4 saat aralıksız kusup kafamı klozete dayayıp sızmışım sonra yerede kusmuşum çene üstü kusmuğun üstüne düşmüş kafam, ordada uyumuşum sonra 2 saat boyunca falan titremişim arkadaşlar bornoza sarmış banyoya sokmuşlar acı kahve içirmişler ertesi gün şiş kafayla gezdim ama muzlu süt içince ayılıyor insan.
Bekleyin geçer bişey olmaz bırakın kussun.
bekliyoruz hocam saol iyi oldu bunu söylemen :l