Tekel Vodkasının Yan Etkılerı(Acil Yardim)
-
hermes bunu yazdı:
-----------------------------
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------hermes bunu yazdı:
ewde arkadaslarla bırlıkteyız.bı arkadas baya bı ıctı fazla kacırdı.. baya bı kusuyo. uyusukluk war kusmugunda sıyahlık war.Ne yapmamız gerekıyo??
-----------------------------sek mi icti ? ne kadar icti ? icmesini bilen birisi mi ? ayrica konunun yeri yanli$.
hocam ilgilendıgın için tşkrlerde suan ben arksımın peşindeyım sen konunun yeri peşindesın eyw her şekılde laf sokucak ınsan arıo cogunuz eyw.
-----------------------------konunun yerini sadece belirtmek istedim sende haklısın. ilk kısımda dikkat ettiysen yardımcı olabilmek için gereken soruları sordum. neyse arkada$ın dedigi gibi, kahve içirin. sonra ferahlıcak $ekilde kolonya felan sürün. ayıkta mı kusuyo yoksa sarho$ mu hala ? eger sarho$sa suya felan sokun kafasını bi ayıltın önce.
-
aynı durum bendede oldu. limon yedir birazda temız hava alsın bıseyı kalmaz
-
öncelikle tekel vodkası içilirmi a.q istanblue al daha iyi hem daha ucuz hem daha güzel ayıltmak için soda limon iyidir ve şu aralar süpermarketlerde kolayca bulununan bir içecek var kandaki alkol oranını düşüren ondan bulup içirin adını hatırlamıyorum kullanmadığım için taş yerinde ağır :d bu arada siyah bişeyler geldi demişsin arkadaşın sigara içiyorsa katrandır.
-
bAYILANA KADAR SORUN YOK BAYUILIRSA GÖTÜRÜN HASTANYE SERUM TAKTIRIN ALKOL KOMASINA GİRMİŞTİ BAYIMIYOSA BIRAKIN KUSSUN SABAH ZOR OLUR ONA :D
deneyimim çok fazladır güven:D
-
TecnoB bunu yazdı:
-----------------------------bAYILANA KADAR SORUN YOK BAYUILIRSA GÖTÜRÜN HASTANYE SERUM TAKTIRIN ALKOL KOMASINA GİRMİŞTİ BAYIMIYOSA BIRAKIN KUSSUN SABAH ZOR OLUR ONA :D
-
sen bu konuyu nerden buldun a.q 5 aylık konuyu hortlatmışsın :|
-
bugun hortlattıgı 5.cı konu amk :|
-
agzınızla içmeyi deneyin..
boş muhabbet konu olsun die konu açıyonuz ya taw oluyom a.q.
forumu kirletmeyin a.q.
tövbe töve akşam akşam sövcem
-
TecnoB bunu yazdı:
-----------------------------bAYILANA KADAR SORUN YOK BAYUILIRSA GÖTÜRÜN HASTANYE SERUM TAKTIRIN ALKOL KOMASINA GİRMİŞTİ BAYIMIYOSA BIRAKIN KUSSUN SABAH ZOR OLUR ONA :D
3424 yıllık konuyu hortlatıyorsun..
bi taşda 2 kuş vurmak bu olsa gerek :| -
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------TecnoB bunu yazdı:
-----------------------------hem büyük harfle post atıyorsun
3424 yıllık konuyu hortlatıyorsun..
bi taşda 2 kuş vurmak bu olsa gerek :|
-----------------------------Ama hala Türkiye'nin AB'ye girmesini beklemiyo ne iş :D