Tekel'in Sigara Yeni Fiyat Listesi
-
içenler düşünsün :)
-
paketi 50 tl nin üstüne çıkar inşallah. En azından içen sayısı azalır...
-
opusdei bunu yazdı
sigara içen sayısı azalırsa devlet batar :D yılda ortalama sigara satışlarından toplanan vergi 20 milyar lirayı aşıyor :D bu kesilirse benzin, elektirik ve ithal gelen ürünlerdeki vergi artışlarını düşünemiyorum :D
-
direk ctrl+f yaptım viceroy yazdım ve şu an ağlıyorum 6.5 ney lan 5 lira diye ucuz sigaradır dedik alıyorduk zamanında 5 liralık marlboroya pahalı lan deyip almamamıza rağmen buda uçtu gitti artık mecburen kaçak
-
bu liste yalan
suanda sadece philip morris yapmış zaman
marlboro 1 lira
parliament 1.25 lira
lm 1 lira
gelen zamlar bunlar
philip morris 1 lira zam yapmış diğer firmalar henüz zam yapmamış ve zam oranını açıklamamışdır.
xxjokerxx tarafından 02/Oca/13 13:55 tarihinde düzenlenmiştir -
blackace bunu yazdıopusdei bunu yazdı
sigara içen sayısı azalırsa devlet batar :D yılda ortalama sigara satışlarından toplanan vergi 20 milyar lirayı aşıyor :D bu kesilirse benzin, elektirik ve ithal gelen ürünlerdeki vergi artışlarını düşünemiyorum :D
içen sayısının azalmasıyla zaten tekel maddesine zam yapılıyor ya
sıkıntı yok aldığı vergi değişmiyo memlekette sigara içen azalıyor ama alkol kullanımı azalmıyor
-
Türkiyede olmadığıma seviniyorum. Benim gibi türkiyeyi seven bi adamı ülkesinden soğutmak kolay deyil. Büyük çaba gerektirir.
manhyak tarafından 02/Oca/13 15:55 tarihinde düzenlenmiştir
malbora :4 tl -
yarından tezi yok nargileye başlıyorum bu ne lan 9,75 verilir mi bi paket sigaraya...
-
AGA LİSTENDEKİ ÇOĞU FİYAT YANLIŞ BEN KENDİM KURUYEMİŞÇİYİM
LARK=6,50
L&M=6,50
mALBORO=9.00
PARLEMENT=9,50
MURATTI=7,50 DİĞER FİYATLAR DAHA ULASMADI ELİME
-
Zalimcocuq bunu yazdı
AGA LİSTENDEKİ ÇOĞU FİYAT YANLIŞ BEN KENDİM KURUYEMİŞÇİYİM
LARK=6,50
L&M=6,50
mALBORO=9.00
PARLEMENT=9,50
MURATTI=7,50 DİĞER FİYATLAR DAHA ULASMADI ELİME
tekel fiyatları geldimi eline? bizim burdada her sigaranın üstüne 1 lira koymuşlar