Tekel'in Sigara Yeni Fiyat Listesi
-
az önce arkadaşın içki toptancısı aradı
içkiye zam gelmiş
-
DevilRullz bunu yazdıVBDream bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
Ulan şu sigarayı çıkartanın ALLAH U TEÂLA belasını versin bu nasıl bir hak gasp etmektir arkadaş bu ne bir acayip iştir.
Ulan otobüste sigara kokusu elemanların kaskının içinde sigara kokusu camiye bile böyle siniyor abi adam minibüse binmeden 3 furt çekiyor dumanı en son minibüse binerken üflüyor ne rezilliktir arkadaş.
İnsanlar buna maruz kalmak zorundamı. Ha bok kokulu çorapla gelmişsin bir davete ha bu sigara kokusuyla topluma girmişsin.
Abi yeminle bir gün gidiyordum şehirler arası otobüs yanıma 1 adam oturdu kül tablosu öksürüyorum aksıyorum anlamıyor abi bu nasıl bir kokudur yeminle kirli sakallı uzun bıyıklı koku sinmiş sanki doğuştan verilmiş gibi böyle bir pislik olabilir mi ya.
Kaldırılsın pakedi 1 milyar olsun... Acımam, bizim salaklarda içiyor aile fertleri onları bile dışlıyorum babam olsa tanımam abi bu ne saçmalıktır ya.İçtiğim zaman sokakta dumanına laf edenle az kapışmamıştım fakat bıraktıktan sonra içmeyenin yanında içmenin ne büyük orospu çocukluğu olduğu anladım. Pis kokudan ziyaden vücudun direk reddetiği bir koku, burun kokuyu aldığı gibi kitleniyor.
Tabi ki bırakmayı teşvik eden bir kabine gider rehabilitasyona bütçe ayırır, sigaraya zam yapıp sebebini "bırakın, sizin için" olarak addetmek kalitesiz bir orospu çocukluğudur, boşuna "tiryaki" denmiyor. Dün 1,5TL iken bahar içen bugün 6 TL olmuş, yemeğinden kısar yine alır onu.Evet. Sigarayı niye içerler bende anlamam. Kokusu falan leş gibi geliyor insana. Yani şimdi içiyorum cigerlerim rahatlıyor diyorsunuz belki fakat neden başlanır ki böyle leş gibi kokan bir şeye :) İçki içersin kafa yapar diye fakat sigaranın kafa yaptığı falan da yok.
Tamamen merak ve özentilik hocam.Bende sigara içiyorum , evde olduğum zaman mesela sigara içtikten sonra dişlerimi fırçalarım , veya ağzıma bir karanfil atarım.Sigara içtiğim halde insanların sigara kokması benide rahatsız ediyor.Hani sorarlar ya ne derdin vardıda sigara içtin? diye.Derdim vardı sigaraya başladım diyenide hiç görmedim.Aslında bırakmak lazım ama bırakamıyorum.