Teklif
-
bu projeyi tam olarak anlamadım üstadım ama sen yeterki malzeme iste hallederiz yalnız organize et bence burada zira herkes kağıda yüklenirse bir ton kağıdın olur sonra.. Ama merak ettim projeksiyon cihazı meselesi ne oldu??
-
senin gibi bir öğretmenim olsaydı. Şuan başbakan belki bendim. Senin öğretmeye hevesin bana öğrenme hevesi verirdi.
Helal olsun seni doğuran anaya..
Konuya geri döneceğim.
-
zero43 bunu yazdı:
-----------------------------
önceki konudan sonuç çıkmadı emekler boşa gitti bunda inşallah olur yardım...
-----------------------------hocam nasıl çıkmadı ne oldu ki takip etmedim ama
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
zero43 bunu yazdı:
-----------------------------konu kaldırıldı sebebini bilmiyorum dostum ....
-
Hocam işin içinde maddi içerik bulunduran konular yasak.
Sen doğru yaparsın başkası yamuk yapar o yüzden pek sıcak bakılmıyordu böyle konulara.
Seninki eğitim işi, sosyal sorumluluk işi ama yönetime haber vermeden böyle bir şey istediğin için kaldırılmış olabilir.
-
zero43 bunu yazdı:
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
zero43 bunu yazdı:
-----------------------------konu kaldırıldı sebebini bilmiyorum dostum ....
-----------------------------Batman'da tanıdıklarım var pm den bana telefon numaranı atarsan bir şekilde yarın dönerim sana.
Birde oradaki kargo firmalarıyla görüşür ve destek alırsan kampanyaya katılım daha fazla olucaktır düşüncesindeyim.
-
gönderilim göndermesinede bi kamyon kağıt alamayız ama mesela 1 top kağıdı aldım 6 lira kargoya versem en ucuz ptt kargo oda alacak 5 lira bi değeri kalmayacak.
bide başlık değişsen rağbet olur bu konuya
-
xxjokerxx bunu yazdı:
gönderilim göndermesinede bi kamyon kağıt alamayız ama mesela 1 top kağıdı aldım 6 lira kargoya versem en ucuz ptt kargo oda alacak 5 lira bi değeri kalmayacak.
bide başlık değişsen rağbet olur bu konuya
-----------------------------dostum sen söyle başlık ben değiştiririm...Bugün bütün kargoları dolaştım adiler hiç bir şekilde yardımcı olmadılar anca şirket olursa ayda en az 30 liralık gönderimi garantilersem fiyat ucuz olacakmış bu gönderim olayını yok mu kolay bir yolu....
-
senin icin bi para toplama konusu vardi o ne oldu? Paypal hesabin var mi?
-
Hocam başlığı değiştir. destek@tahribat.com'a mail at bu konuyu silsinler. yeni başlık aç yönetime haber verip. yönetim aracı olsun. bişeyler cıkar o zaman. böyle bi yere gitmez çünkü.