Teklif

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Up !

Arkadaşa katılıyorum daha çeki düzenli birşeyler olsun hocam sen okulun adresini açık açık ver bunda bişey yok ki devlet okulu neticede adam vardır yardım edecektir fakat sana pm atıp tekrar cevabını bekleyecek zamanı yoktur ,onunla uğraşmak istemez vs. ben mesela istemem ver adresi açık açık,hiç kullanmadığım ne kadar kırtasiye malzemesi varsa evde yollarım en kısa sürede.

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

yönetime pm attım dönecem dedi ama dönmedi :)

önceki silinen konn hakkında

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

TBT Destekten Destek Alıp Tam anlamıyla Ne İstediğini Nereye İstediğini Şeklini Şemalini Yazarsan Biz De Elimizden Geleni Yaparız. Batman Bana Yakın Olmadı Ben De Gelirim :) Yerinde Görürüm :) Bir İki De anı Fotoğrafı Çekiniriz :)

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

hocam Bende Batmanda kalıyorum ve Pm den Konusuyorduk Gerdüş dedi gerdüş de ilçe orasıda yabancı degil yardımcı Olurum

Beleş wireless kahramanı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zero43
    zero43's avatar
    Erkek

hocam okulun adını yazdım ben zaten imkb ilköğretim okulu petrolkent diye  arkadaşlar sürekli nette olamıyorum açıkçası akşama kadar okul,işler derken zamanım olmuyor girdikçe konuyu güncelliyorum 

zero43
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek

kargo işini ordan bir şirketle görüşüp anlaşmalı olduğu kargo firması üzerinden halledebilirsin...herkes öyle yapıyor

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Şimdi tam oalrak ne lazım arkadaşm.

Kalemm deftermi

kalemse nasıl kalem defterse nasıl defter ?

biraz açıkla ona göre elimizden geldiği kadar yollarım ben.Gerekirse burdaki esnaf arkadaşlara gider isterim :) yüzsüzümdür o konuda :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaMyELi
    SaMyELi's avatar
    Erkek

kargo parası malzeme parasını geçer,hesaba para yatırılsa ondada güvensizlik var zor be hocam senin iş

Toplam Hit: 3813 Toplam Mesaj: 29