Teklif
-
Up !
Arkadaşa katılıyorum daha çeki düzenli birşeyler olsun hocam sen okulun adresini açık açık ver bunda bişey yok ki devlet okulu neticede adam vardır yardım edecektir fakat sana pm atıp tekrar cevabını bekleyecek zamanı yoktur ,onunla uğraşmak istemez vs. ben mesela istemem ver adresi açık açık,hiç kullanmadığım ne kadar kırtasiye malzemesi varsa evde yollarım en kısa sürede. -
yönetime pm attım dönecem dedi ama dönmedi :)
önceki silinen konn hakkında
-
TBT Destekten Destek Alıp Tam anlamıyla Ne İstediğini Nereye İstediğini Şeklini Şemalini Yazarsan Biz De Elimizden Geleni Yaparız. Batman Bana Yakın Olmadı Ben De Gelirim :) Yerinde Görürüm :) Bir İki De anı Fotoğrafı Çekiniriz :)
-
hocam Bende Batmanda kalıyorum ve Pm den Konusuyorduk Gerdüş dedi gerdüş de ilçe orasıda yabancı degil yardımcı Olurum
-
hocam okulun adını yazdım ben zaten imkb ilköğretim okulu petrolkent diye arkadaşlar sürekli nette olamıyorum açıkçası akşama kadar okul,işler derken zamanım olmuyor girdikçe konuyu güncelliyorum
-
kargo işini ordan bir şirketle görüşüp anlaşmalı olduğu kargo firması üzerinden halledebilirsin...herkes öyle yapıyor
-
Şimdi tam oalrak ne lazım arkadaşm.
Kalemm deftermi
kalemse nasıl kalem defterse nasıl defter ?
biraz açıkla ona göre elimizden geldiği kadar yollarım ben.Gerekirse burdaki esnaf arkadaşlara gider isterim :) yüzsüzümdür o konuda :)
-
kargo parası malzeme parasını geçer,hesaba para yatırılsa ondada güvensizlik var zor be hocam senin iş