Teknik İngilizce Seti ( İstek )
-
Böle sağlam bi teknik ingilizce seti var mı mümkünse görsel.
-
Uppp bana da lazim :)
-
banada lazım:D
-
gramer demek ingilizce demek değildir.
bunu bilin de.
-
Daylight English
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
gramer demek ingilizce demek değildir.
bunu bilin de.
-----------------------------onu biliyom zaten ama teknik ingilizcede kelime ve gramer demektir : )
-
Şuraya not alayım Verilirse Çekeyim..
-
kimsenin vermeye niyeti yok gibi.
-
piyasada cok var dayligh, rosetta vs... bende hepsi var ama kalkipda bi kere bakmıslıgım yok illaki karşımda birisi olup öğretcek lanet olası kafama girmiyor :(
-
Dayı siz nabıyonuz yaaa :D Teknik demek ne demek ? Belli bir alana yönelik demek.Ben şimdi size Mimarlık ingilizce eğitim seti versem hanginizin işine yarayacak ? Teknik ama hangi alanda ?????? Hem sonra böyle bir set olduğunuda hiç ama hiç sanmam ancak çok fazla rağbet olan mesleklere yönelik belki bir iki set bulabilirsiniz oda wareze düşmemiştir satın alırsınız ancak..
Alanınızla ilgili ancak kelime öğrenebilirsiniz onun içinde ingilizce teknik sözlük,ingilizce teknik terimler sözlüğü gibi kelimeler google aramanızda anahtar sözcükler olacaktır onun dışında görsel bişey beklemeyin hele hele sıvacıysanız (söz gelimi) bu alanda ingilizce görsel eğitim seti hiç beklemeyin yani akıl var mantık var arkidiş her mesleğe yönelik ingilizce eğitim seti olabilir mi yaw yapmayın allaseniz :D -
ülkem insanı download manyaa olmuş... ne görürse indirmeye çalışıyor :)))