folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Teknik İngilizce Seti ( İstek )

Teknik İngilizce Seti ( İstek )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

walla halen gülüyorum ama bayzincim iş gerçektende hiç gülünecek bi iş değil abü internet denen şey mantık devrelerinizi çürütmüş böyle birşey istemekle "Temiz köy suyu nerden indirebilirim acaba ?" diye sormak aynı şey hocam bu topikteki her arkadaşa sesleniyorum;pcden biraz uzak durun ister dinleyin ister dinlemeyin ama dinlemezseniz yakın bir gelecekte vişneli pasta nerden indirebilirim gibi bir soru mantık süzgecinizden geçmeksizin sanal aleme düşer demedi demeyin hocam ! Sağlınız için konuşuyorum ben varsa bir hatamız affola..

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ya tamam adam mekatronik okumak isityor.Mekanik terimler sözlüğü lazımdemekki.Nikoteen niye durumu aşşağılamaya getiriyosun.Sormasınmı adam yani belki yapılmıştır.Belki bilmiyosun.Belki her mesleğe göre ayrı terimler sözlüğü ve dersleri var.Aşağılamay gerenk yok.

https://t.me/pump_upp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

yaptığım şey sana göre aşağılamak hocam,bana göre değil ;) ayrıca sen rahat ol bayzin benim 3 senelik arkadaşım olur.Sana göre aşağılamak,bana göre tavsiye vermek.Gözleyen,gözlenen action-reaction .. Her mesleğe ayrı bir sözlük olur mu ? Ben yok demedim ki ??? görsel eğitim setinden bahsediyoruz hocam sözlükten değil.Sözlük tavsiye eden benim zaten :) Kısacası sen oalyları karıştırıyorsun amirim.

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------

yaptığım şey sana göre aşağılamak hocam,bana göre değil ;) ayrıca sen rahat ol bayzin benim 3 senelik arkadaşım olur.Sana göre aşağılamak,bana göre tavsiye vermek.Gözleyen,gözlenen action-reaction .. Her mesleğe ayrı bir sözlük olur mu ? Ben yok demedim ki ??? görsel eğitim setinden bahsediyoruz hocam sözlükten değil.Sözlük tavsiye eden benim zaten :) Kısacası sen oalyları karıştırıyorsun amirim.

-----------------------------

Pardon ben karıştırdım o zaman.Bu saatte bu kadar oluyo beynim durmuş durumda.

Bayzinciim ben şöyle bir sözlük buldum.Bencede mekanikal terimlerin dersi olmaz bilinmedik mekanikal terimler olur onları öğrenmen yeterli sözlüğünden.

http://muhendisiz.org/dosya/teknik_sozluk.rar

https://t.me/pump_upp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

@Nikoteen

Hacı benim kastettiğim esconun dediği gibi ve şöle bişey mesela bize hoca okulda bir metin okuttu hiç bir halt anlamadık.Yani ofis kelimeleri falan var.Ben pc bölümüyüm benim için o cok zor değil zaten aşağı yukarı kelimeler hep ing. oldugu için anlasılıyor.

Mesela: İş departmanı,muhasebe bürosu,açık ilan panosu vs vs gibi

@Esconda

Sagolasın knk attıgın için onada bi bakayım.

Toplam Hit: 2014 Toplam Mesaj: 16