Teknoloji, Hakkını Verecek İnsanların Elinde Olmaması
-
GUS bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Sen merak etme canını sıkma @
SeRDaR ben hepsinin hakkını veriyorum, hem zengin hem kullanmayi biliyo böleleride var serdar :D
Onlara lafım yok hoca zengin olmasına da lafım yok böyle hem anlamayın hemde gösterişçilere
gereken imkanların gereken kişilerde olmaması
-
Bilgisayar muhendisligi okuyorum notebookum yok dayi otesi var mi? arkadaslardan odunc alip laba gidiyorum.
-
whopper bunu yazdı
Bilgisayar muhendisligi okuyorum notebookum yok dayi otesi var mi? arkadaslardan odunc alip laba gidiyorum.
heh işte anlatmak istediğim de bu senin elinde olması gerekirken yok ama müzik açmayı beceremeyenin elinde 5 binlik cihaz
-
whopper bunu yazdı
param olursa alacam lan sana bi tane yeminle bak!
-
SeRDaR bunu yazdıwhopper bunu yazdı
heh işte anlatmak istediğim de bu senin elinde olması gerekirken yok ama müzik açmayı beceremeyenin elinde 5 binlik cihaz
bazı şeyler farklı hacı.şimdi düşün ki aylık 5bin lira maaşın var ve elektronikten anlamıorsun.iisi olsun deyip ucuzu mu alırsın yoksa, pahalı olanı mı ? basit mantık...
yine anlamadığını düşün filmlerde zengin kişiler mac kullanıyor sonra bunu göre ha bu iyi diyor yine onu alıyor.anlamasına gerek yok.
birde adam parayı mezara mı götürecek.bi yerde harcayacak oda gidior böle şelere harcıor.ha ihtiyacı olanda olmuyor o ayrı bişi.dünya düzeni yapacak bişi yok hocam