folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Teknoloji, Hakkını Verecek İnsanların Elinde Olmaması

Teknoloji, Hakkını Verecek İnsanların Elinde Olmaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Sen merak etme canını sıkma @ SeRDaR  ben hepsinin hakkını veriyorum,

hem zengin hem kullanmayi biliyo böleleride var serdar :D 

Onlara lafım yok hoca zengin olmasına da lafım yok böyle hem anlamayın hemde gösterişçilere 

gereken imkanların gereken kişilerde olmaması

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Bilgisayar muhendisligi okuyorum notebookum yok dayi otesi var mi? arkadaslardan odunc alip laba gidiyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

Bilgisayar muhendisligi okuyorum notebookum yok dayi otesi var mi? arkadaslardan odunc alip laba gidiyorum.

heh işte anlatmak istediğim de bu senin elinde olması gerekirken yok ama müzik açmayı beceremeyenin elinde 5 binlik cihaz 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

param olursa alacam lan sana bi tane yeminle bak!

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    whopper bunu yazdı

heh işte anlatmak istediğim de bu senin elinde olması gerekirken yok ama müzik açmayı beceremeyenin elinde 5 binlik cihaz 

bazı şeyler farklı hacı.şimdi düşün ki aylık 5bin lira maaşın var ve elektronikten anlamıorsun.iisi olsun deyip ucuzu mu alırsın yoksa, pahalı olanı mı ? basit mantık...

yine anlamadığını düşün filmlerde zengin kişiler mac kullanıyor sonra bunu göre ha bu iyi diyor yine onu alıyor.anlamasına gerek yok.

birde adam parayı mezara mı götürecek.bi yerde harcayacak oda gidior böle şelere harcıor.ha ihtiyacı olanda olmuyor o ayrı bişi.dünya düzeni yapacak bişi yok hocam

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 1996 Toplam Mesaj: 26