Teknoloji Yokken Çocuk Olmak.(Resimlerle)
-
Valla yaşım 17 ilkokulda çocuklarla eğlencelerimiz her türlü pet şişeyi top yerine koyup 500 kişi arkasından koşturmak,Uzun boylu olduğum için uzun eşşek baya dehşet oynarım.En son atlayışı ölüm vuruşlarını ben yapardım az uçmadık :) Ayrıca okuldaki en büyük Action Man koleksiyonu bana ayitti her migrosa alışverişe gittiğimizde bir tane Action Man alırdım.Action Man arabasından bisikletine her şeyine aldım almadığım şeyi kalmadı.Sonra teknolojik olarak ilk atari oynardım.Hatta bostancıya gidip ordan alırdık orda bi adamımız vardı bizim.Şimdi oraları yıkmışlar hep sınırsız hamsi vs olan yerlerden biriydi.Sonra sega aldım sega daha bi güzeldi görüntüleri filan ama her hafta kolu bozulduğu için her hafta kol ve oyun almaya giderdik.Ve en büyük benim teknoloji hayatımda devrim olan playstation oldu yaşım o zmn 10 filan ben çok tutturuk bi çocuğum babam sonununda bana aldı büyük bi hızla kaçak oyunları çalıştırması için chip taktırdık.Sonra ananeme gidip Sony ekranına bağladım ve adını unuttuğum bi rally oyununu oynadığımda aklım başımdan gitmişti.Sanki 500 yıl ileri gitmiş gibiydim o atari ve sega görüntüsünü gördükten sonra.Sonrası malum bilgisayara bi girdik hayatta bize girdi.Unutmadan boncuklu tabanca merakım vardı her türlü el bombam taramalım özellikle pompalıyı çok severdim mahallenin piçleriyle toplanıp 4 lü gruplar halinde bölüşür çatışırdık.Şimdi verseler bile boncuklu tabanca hemen oynarım manyak zevkli.Özellikle balkona çıkıp aşağıdakilere ateş etmek o günleri unutamam milleti deli ediyoduk.Hatta benim dürbünümde vardı.Bizim oturduğumuz apartman baya yüksek en üst katına çıkıp aralıktan bakıp arkadaşlarla böyle bir konuşma yapıyoduk.
Ben:şş şu diğer sokağı ele geçirmemiz lazım ( o sırada dürbünle bakıyom ben 5-6 kişi var yanımda :D )
Arkadaş:tmm ben cephaneyi hazırlim yarın basmaya gideriz ( görende gerçek sanar o kadar ciddi yani durumlar :D )
Bundan sonrası zaten tam bir komedi mafya gibi gidip karşıdakilere sölemeden ateş ediyoduk.Az morartmadık oralarını buralarını hep 2 sokak çatışma içindeydi.Rehin almalar filan kendimizi swat filan sanıyoduk herhal :|
-
misket celık comak favorımdı :D:D keske sımdıde olsa oynasak :D
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
simiiiiiiiiiiiiiiiitttt :D
He ula. Kaç kişi komaya girdi bu oyun yüzünden bizde :|Boklu dere oynardık bide...
...
Bu arabalardan bizim mahallede akşamları gezerdi. Sinek ilacı filan dökerdi her halde.
Peşine bi ordu çocuk takılırdı xD Zehirlenmek filan kimin umrunda a.q. ne günlerdi xD 20 yaş sendromu yaşıyom.
-
Ben bu anten uzaylıların telefonu sanardım :|
-
Anadol kasasında köşe kapmaca oynayan yokmuydu aranızda ya da parkın içerisinde yerden yüksek oynayan?
-
GebesH bunu yazdı:
Anadol kasasında köşe kapmaca oynayan yokmuydu aranızda ya da parkın içerisinde yerden yüksek oynayan?
-----------------------------la bız bunu oynardık bızım bı elamnın kolu kırıldı haha :D yazık cocuga ya
-
bi ara futbolcu kartları vardı üzerinde numaraları vardı iki türlü oynardık birincisi yere koyuyosun tek tek eğer numaralar aynı denk gelirse alıyosun ikincisi yüksek bi yerden bırakırdık kartları tek tek uçarak yere düşerdi eğer yerdeki kartın üzerine düşerse kazanıyosun ne aynardık beee... futbolcu kartları yokkende kibrit kutusunu keser onlarla oynardık ondada markalara göre kazanıyodun :) sonra çember vardı , Alman tekniği vardı, topuzun nerede vardı, daha aklıma gelmeyen bir sürü oyun şimdikiler ot gibi yaşıyolar ...
-
mario ve diğer ateri oyunları...
-
cilli favorim mors ve dize oynardık hey bee ne günlerdi. cocukken pc nedir, internet nedir bilmiyoduk. böyle oyunlar oynuyoduk ama daha mutluyduk a.q büyüdükçe insan sürekli sıkılan bir varlık haline geliyor. msn de konustuğum kişilerin hepsi üff,pff,sıkılıom gibi laflar söylüyolar. keşke hiç büyümeseydik kalbimiz kanayacağına dizlerimiz kanardı :)
-
9 tas :)
toplu ebelemec
zımba
simit
kalemkutuyu araba direksiyonu niyetine sokup okulda sürmek :D