İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
Teknosa'dan Ürün Alıp Gönderebilecek Biri Var Mı?
Teknosa'dan Ürün Alıp Gönderebilecek Biri Var Mı?
-
80 de 50, 50 den 9 gözünü seveyim teknosa :D ve bundan kar ediyolar cebitte fark ettim bu kadar kar ettiklerini hiç tahmin etmemiştim bizim bu teknosada gördügümüz oyuncu klavye ve mouse lar normalde 3-5$ abartmıyorum cebitteki çinli yada japon bi kadın bizim bu teknosada gördügümüz 300-500 klavye mouselari 3-5 $ diye etiket koymuş almak istedim teknosadan alabilirsiniz dedi satmadıydı. Fiyatı sordum gerçek mi diye teknosaya verdigimiz fiyat dedi
-
GUS bunu yazdı
80 de 50, 50 den 9 gözünü seveyim teknosa :D ve bundan kar ediyolar cebitte fark ettim bu kadar kar ettiklerini hiç tahmin etmemiştim bizim bu teknosada gördügümüz oyuncu klavye ve mouse lar normalde 3-5$ abartmıyorum cebitteki çinli yada japon bi kadın bizim bu teknosada gördügümüz 300-500 klavye mouselari 3-5 $ diye etiket koymuş almak istedim teknosadan alabilirsiniz dedi satmadıydı. Fiyatı sordum gerçek mi diye teknosaya verdigimiz fiyat dedi
aynı ürünün teknosa fiyatı 105 TL..
http://www.teknosa.com/urunler/125084301/logitech-extreme-3d-pro-joystick
bu ürün ellerinde kalmış, önceden bi' kaç mağazda vardı, sanırım ellerinde kalan son bi' kaç ürünü de tek bi' mağazada toplayıp, oradan satışa sunmaya karar vermişler çünkü biri 100 TL, aynı ürün (kutusu biraz eski) 50 TL.. dolayısıyla yeni ürün satılamadığından böyle bir strateji izlenmiş..
1-2 aydır kullnıyorum, canavar gibi.. tek sıkıntısı; eliniz joystick üzerindeyken uçak biraz sola çekebiliyor, belki benimki bozuktur.. içini açıp, temizleyip bu sorun giderilebiliyormuş ama gerek yok, o kadar da göze batan bir sorun değil.
ayrıca alacağınız ürün büyük ihtimalle ikinci el, unutmayın! Tabi garanti kapsamında..
-
Başka neler var indirimde ?
Edit: Teşhir ürünleri nasıl oluyor ?
-
Prometheus bunu yazdı
yarın gidip bi mürid için alıcam beyler. isteyen varsa söylesin erkenden.
hocam ozelden hesap numarani at gondereyim parayi bende istiyorum sana zahmet olmazsa :) :) -
fazla varsa bende talibim
pm at hesap bilgilerini
-
Müridler fazla alabilen varsa bende istiyorum. Hesap numarası verin atayım ücretini.
-
Bursalı bir arkadaş alıp 15 e satsın alırım ben. Satacak olursa PM atıversin. Adana subesinde ne kadar acaba?
-
Sadece Bursa da varmış. Bursalılardan yardım :)
-
Bursada nerde varmis muridler bi el atiyim tanidik var bursada
-
enesshn18 bunu yazdı
Bursada nerde varmis muridler bi el atiyim tanidik var bursada
BURSA KENT MEYDANI EXXTRA
Adres:Bursa Kent Meydanı Avm Santral Mahallesi Eski Santral Garajı Mağ.No C2-0020-Bursa OsmangaziTelefon:(0224) 255 77 27Fax:(0224) 255 77 57Mağaza Yöneticisi:Samet Soner OcakÇalışma Saatleri:10.00-22.00Koordinatları:29.060618-40.19631