Tekstilden Anlayan Arkadaşlar
-
Benim latex'e alerjim var.Bir tanede mont aldım Nike'den montun üstünde %100 naylon yazıyor.Ama montun birde içliği var o içlikde %100 polyester.Şimdi benim latex'e olan alerjimi tetikler mi bu mont yani latex ve naylon birbirlerine cok yakın kumaşlar mıdır ?
-
up
-
Önce bi giysen alerjin varsa çıkarsan konu açmaktan daha kolay değilmi ?
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------konu hakkında bilgi sahibi olmadan nie ahkam kesiyon,seni ilgilendiren ne ? Bu hastalık polen alerjisi gibi anında tepki veren birşey değil.En az 7-8 defa giymem lazım o kıyafeti.2 hafta giyinipde geri götürürsem her şekilde anlarlar o kıyafetin kullanılmıs olduğunu.
-
polyester - naylon doğal kaucuk olmadığı için lateks e çapraz tetikleme yapacağını sanmıyorum yinede uzman bi doktora danışmanı tavsiye ederim fakat nike gibi firmaların bu tür durumlara karşı mutlaka tedbirli olduklarını bilmek gerekir.
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------şerefsizim aynısını yazacaktım :D
yap gör politakası sonuçları yaz ki başkaları görsün
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------abi mal değiliz onu yapabileceğimi bende biliyom adama ne cevap verdiğimi okusana bi önce.
-
u235 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------abi mal değiliz onu yapabileceğimi bende biliyom adama ne cevap verdiğimi okusana bi önce.
-----------------------------hoca böyle bir alerjisi olan biri zaten tbt ye konu açardı müridlerin sana sağlık sitelerinden okuyup cvp verecekler / yada c/p
sen en iyisi sağlık siteleri var soru cevap ordan en aktif alanında doktoru bul ona sor 1-2 güne kadar cevap yazar hemde sağlıklı bilgi almış olursun
ayda 1 soru beleş
-
aq adam biirşey sormuş hamen daşağa geçiş nedir lan sizin bu sorununuz pc başında durmaktan kafanız durmuş dışarda insanlara söylenemediklerinizi burda klavye'yemi taşıyorsunuz anlayamadım adam belki bilen vardır diye söyliyor hastalığını biliyormusunuz alarjisini ya tehlikeliyse ?? kardeşim her iki made bir birine yakınsa teteklemesi mümkündür. bence aldığın nike bayisine götür konuyu anlat uzaman birini arıyıp senin sorduklarını yanıtlar.... riske girme bence
-
@Yasamak
Eyvallah hacım.İnternette arastırdım Nikenin bazı ürünleri anti-alerjikmiş.Ama hepsi için geçerli mi bilmiyorum.Aldığım yer bana konu hakkında bilgimiz yok falan dedi.Doktorumu aradım o da büyük ihtimal tepki verir dedi ama ben yinede giyicem.Güzel mont.İnşallah bişey olmaz :D
-
sanki bu link cevap veriyor gibi
http://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/326650-elastane-polyester-ve-latex-nedir-hangisi-zararsizdir.html