Tekstilden Anlayan Arkadaşlar
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------
@Yasamak
Eyvallah hacım.İnternette arastırdım Nikenin bazı ürünleri anti-alerjikmiş.Ama hepsi için geçerli mi bilmiyorum.Aldığım yer bana konu hakkında bilgimiz yok falan dedi.Doktorumu aradım o da büyük ihtimal tepki verir dedi ama ben yinede giyicem.Güzel mont.İnşallah bişey olmaz :D
-----------------------------sonuç olarak doktorun dediği önemli :) burda dengesizin biri çıkar yok öyle bişi olmaz bilmem ne der
her konuda müridler o işin uzmanı kesiliyor sağlık konusunda doktorundan veya doktorlardan başkasına sorma hoca
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------
@Yasamak
Eyvallah hacım.İnternette arastırdım Nikenin bazı ürünleri anti-alerjikmiş.Ama hepsi için geçerli mi bilmiyorum.Aldığım yer bana konu hakkında bilgimiz yok falan dedi.Doktorumu aradım o da büyük ihtimal tepki verir dedi ama ben yinede giyicem.Güzel mont.İnşallah bişey olmaz :D
-----------------------------Dikkat et bu sağlık parayla biçilemez aldığın yerin fazla bilgimiz yok demesi seni tatmin etmesin kardeşim tüketiçi hakalarında sağlıklı sağlıksız ürünler hakına bişeyler geçiyordu bence baskıcı ol iyi bir cevap al gerçi doktor ne demişse odur..