Telefon Alacağım 360 Tl Bütçem Var Yardım
-
meraba arkadaşlar 360 tl bütçem var ne alacağıma karar veremedim Turkcell den bir telefon almayı düşünüyorum turkcell t10 alacaktım berbatttttt dediler yani internetteki yorumlar öyle gösteriyor müşteri hizmetlerini aradım onlarda bazı yönleirne katılıyorlar akıllı telefon alıcam aradığım özellikler şunlar
3G
Wi-Fi
Dokunmatik Ekran
Uygulamalar
GPS
hangi telefonu alsam ? aklınızda bir telefon var mı ? kafam çok karışık :(
-
o fiyata samsung corby 2 var ii seçimde olur
edit : turkcell 399 tl blackberry verio vodafone de öyle
-
Nokia E63.
Gpsi gmapsle çok iyi telafi edersin.
Uygulama desen zaten 400 lira altı telefon için bundan iyisini bulamazsın.
Pil süresi müthiş.
QWERTY klavye de süper.
Tek -si 2mp kamerası.
-
klawyeli değilde full dokunmatik varmı arkadaşlar
-
hocam bence androidli al geleceği parlak duruyor bence nokia ya bulasma :D
-
Kafanı bu kadar karıştırcak ne var arkadaşım onu anlamıyorum. "kafam çok karışık :(" diyecek kadar takılcak bir konu değil bu. O fiyata dediğin gibi bir telefon zor gibi geliyor bana. Ama yine de samsung modellerini inceleyebilirsin
-
35waffen35 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bence androidli al geleceği parlak duruyor bence nokia ya bulasma :D
-----------------------------tamam hocamda ne alayım işte off karar veremedim bir türlü bu arada turkcell ve vodafone blackberry touch mu bold mu veriyor?
-
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------hacı en uygun fiyata onu bulursun teknosada ztn 369 tl yanlış hatırlamıyorsam
-
hacı bende LG nin dokunmatiklerinden aldım dokunmatik bozuldu. geri yolladım yaptılar gene bozuldu tekrar yaptırıp sattım gittim samsung dan aldım dokunmatik yine bozuldu. ulan kibarca davranıyorum bozulmasın diye yine bozuluyor. şimdi 3310a talim :F uzun vadede kullanılabilecek dokunmatik öneren olursa bende değerlendiricem hacı
-
Antikilller bunu yazdı:
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------hacı en uygun fiyata onu bulursun teknosada ztn 369 tl yanlış hatırlamıyorsam
-----------------------------haklısın hocam teknosaya bi gidem ben
-
CaNNi bunu yazdı:
hacı bende LG nin dokunmatiklerinden aldım dokunmatik bozuldu. geri yolladım yaptılar gene bozuldu tekrar yaptırıp sattım gittim samsung dan aldım dokunmatik yine bozuldu. ulan kibarca davranıyorum bozulmasın diye yine bozuluyor. şimdi 3310a talim :F uzun vadede kullanılabilecek dokunmatik öneren olursa bende değerlendiricem hacı
-----------------------------hacı sende okyanus un belirtileri var :)