Telefon Alacağım 360 Tl Bütçem Var Yardım
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
5800 var bende 1yıl daha garantisi devam ediyor usb kulaklık orjinal şarjı filan var kutusu bile duruyor
istersen anlaşabiliriz
-----------------------------yok hocam sağol ben bu güne dek ikinci el mal almadım (çok şükür) almamayada devam edicem :)
-
hocam 100 tl daha biriktir gir sahibinden.coma şehrinde olan güzel bi ıphone al 3g bulabilirsin çok rahatlıkla
-
Programmer bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
5800 var bende 1yıl daha garantisi devam ediyor usb kulaklık orjinal şarjı filan var kutusu bile duruyor
istersen anlaşabiliriz
-----------------------------yok hocam sağol ben bu güne dek ikinci el mal almadım (çok şükür) almamayada devam edicem :)
-----------------------------hacı zaten 5800 ın tarihi geçti kreyzinin elinde patladı :)
-
Antikilller bunu yazdı:
Programmer bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
istersen anlaşabiliriz
-----------------------------hacı zaten 5800 ın tarihi geçti kreyzinin elinde patladı :)
-----------------------------lol telefon taş gibi sadece gözümü iphone'ye diktim satmak kolay ki zaten satsam yarın sabah eczanedeki elemana 330a bırakırım olmadı cash paraya karşı telefoncuya 280e veririm :W
-
hocam samsungun eski telefonlarını sakın alma(Corby v.b.) Biraz daha para koy nokia 5800 yada nokia C5-03 al
ayrıca burda bütün telefonların markalarına,modellerine ve bütün telefonların özelliklerine bakıp inceleyebilirsin.
-
2.el samsung I910 HD al şuan bunları bahsettiğim telefndan yazıyorum aradığın özelliklern hepsi var tek sorun aşırı büyük olması, benm gibi geniş ekran seviyosan sıkıntı etmezsin.
-
samsung wawe 2 aldım rahatım <3 360 tl gzel bşi bulabileceni sanmıyorum birazdaha eklersen iyi bişi al derim
-
en iyisi şimdilik beklemek arkadaşlar biraz piyasanın ucuzlamasını beklicem ne yapalım istediğimiz özelliklerde tel bu fiyata yok :)