Telefon Alacağım. Fiyat Sınırlaması Yok
-
Önünde temel olarak 5 model duruyor.
IPhone 6+ ,Galaxy S6, Xperia Z3, Lg G4, Note 4.
Bunlardan bataryası iyi olan ve 1 günü rahat çıkarabileğin 2 model var.
Xperia z3 ve Note 4.
Kamera daha önemli dersen Note 4, diğer konular için Xperia Z3 tavsiye ederim.
-
bizler kaldırım köşesinde sıralanan ucuz faişelerden hoşlansakta , kaliteli gece kluplerinde bulunan kaliteli garson kılıklı faişeler herzaman daha dikkat çekkici ve daha mutlu edici olmuştur. her nekadar pahallı birer et yığını olsalarda :(
sen bizleri boşver. ayfona bir bak derim hocam.
-
note 4 kullanıyorum fakat iphone 6 plus s çıkarsa alasım var.. nedense 6 serisi beni kendisine çekti diyebilirim..
-
Huawei general mobile gibi firmalardan uzak dur. altından telefon yapsalar bir sorun çıkıyor.
Windows uygulama çeşitliliği yok gidipte parada sınır yok diyip windowsa para verilmez.
Arkadaşların dediği gibi note 4 g4 z3 iphone 6 +
Hepsinin 3 farklı kaynaktan incelemelerini izle kullanıcı yorumlarını oku. Herkesin ihtiyacı farklıdır. Bak karar ver git yerinde incele bu telefonların her birine en az 2 bin lira gömeceksin hocam az para değil
-
Htc m9 almak gibi bi hataya da asla dusme. Islemcisi sorunlu telefonu alev topuna ceviriyo kastirirsan.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Htc m9 almak gibi bi hataya da asla dusme. Islemcisi sorunlu telefonu alev topuna ceviriyo kastirirsan.
+
Htc m8 im var servisden cikamiyor :)
Htc ye bedenim girsin..
Bu arada g4 veya note 4 idealdir.
-
hocam kesinlikle
Sony Xperia Z3
-
Reberals bunu yazdıDestinatioN bunu yazdı
lumia alma ya :/
valla bak inan bana
note al note boşver
s serisi desen yok derim ama note dersen akan sular durur
Sebebini de sölesen minnettar olurdum hocam :D
nerden başlıyım :D
-
Ben de takip ediyorum önerilerinizi de kamera açısından hangisi iyi dersiniz?
İphone 6 plus ın kamerası ve odaklanması çok mükemmel geldi canlı gibi aynen.
Note 4 le ya da S6 ile karşılaştırınca ne derseniz? Ya da G4 nasıl?
Not: Kesin X i , yok Y markayı al, Z markayı alma diyen arkadaşlar üşenmeyip nedenlerini de bir iki cümleyle yazarsa konuya katkısı olur.
-
sony z3 hocam tavsiye ederim