Telefon Alacağım. Fiyat Sınırlaması Yok
-
sözüm meclisten dışarı
herkes aldığı telefonn sarj süresinden dert yanarken 8 saat ekran süresi veren telefon tavsiye ediyorum mırın kırın ediyorlar
huawei ascend g7 hocam. Bu süreyi bu alet kitkat da veriyor. LP eylülde gelecek o zaman 10 saat bekliyor herkes
-
Note 4 kullaniyorum her anlamda inanilmaz memnunum.
-
izzmarit bunu yazdı
Note 4 kullaniyorum her anlamda inanilmaz memnunum.
yaklasik olarak 5 aydir kullaniyorum super tavsiye ederim sarji birgun rahat gidiyor ultra tasarruf ozelligini ac 3 4 gun kullan kafan rahat olsun :)
-
Note 4 veya iPhone 6 + ikisinden birini seç hocam. Lumia bulaşma zira Microsoft bile hata olduğunu kabul etti. Ileride desteği kesebilir.
-
@mkyb Hocam kinaye olsun diye değil cidden soruyorum; kaynak var mı? İfadelerini merak ediyorum.
-
literatur bunu yazdı
@mkyb Hocam kinaye olsun diye değil cidden soruyorum; kaynak var mı? İfadelerini merak ediyorum.
-
@mkyb Mobilde alıntıda sıkıntı yaşıyorum, sağol hocam. Resmen eline yüzüne bulaştırdı koca MS. Vay atasını derdini ya.
-
literatur bunu yazdı
@mkyb Mobilde alıntıda sıkıntı yaşıyorum, sağol hocam. Resmen eline yüzüne bulaştırdı koca MS. Vay atasını derdini ya.
Milleti Karo arayüze mecbur ettiler. Gördünüz Windows 8'de millet beğenmedi işte koysana normal ikon arayüz isteyen ayarlasın kullansın. Windows 10 son fırsatları oldu oldu olmadı Windows cihaz alanlara geçmiş olsun.
-
audi a3 2009 model 2.0 motor siyah full al. bi tane araba şarjı he bir de g4 al.
-
Kesinlikle Note 4