Telefon Alacam, Bakarmısınız??
-
agalar yeni bi telefon almayı düşünüyorum, sony ericsson p910i olarak düşünüyorum, bi tane buldum 175 ytlye. boyası falan kalkmış ama herhangi bi sorunu yok, çalışıyor + açılmamış. orjinal şarj ve stylus kalemiyle birlikte ama hafıza kartı yok. telefonun resmi bu;

gördüğünüz gibi boyası kalkmış ve tuşların üst kısmında ufak bi çatlak var, sorun çıkarmıyo ama.
evet müridler, ne dersiniz bu telefona 175ytl iyimi?? sizede bi danışıyım dedim
-
Telefonun normal fiyatını bilmem ama bence değmez abi telefonun tipinden ben olsam 100 kaat vermem:| daha başka modellere baksan derim
-
ben kullandım hiç beğenmedim. Fotoğraf çekimi düzgün değil ve telefon dana kadar. Gerçi ben hiçbi telefonu beğenmiyorum o yüzden sölediklerim pek bi işine yaramaz. 1000 kontür alana telefon kampanyasından aldığım motorolayı kullanıyorum. Süper aşmış bişi. Çalınmıyo, futbol oynanabiliyo, kızdığın birisinin kafasına düşünmeden atabiliyosun. Tavsiyem ondan alman.
-
hacı nokyadan şaşma.Her ortamda şarz aleti bulunuyo.Sağlamda anasını satıym
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------
Katılmıyorum.Nokia hayatımda tek kez kullandım bidahada kullanmam.Sony de beni k750 i gibi bi telefonla soğuttu:|(ne dandik telefondur yahu) samsung ve lg var şu an için...Lg chocolate en baba telefon:) ke 500 ü de süper zamanla düşüyo fiyatları az bekle bence az paranın üstüne koy teknosada fln süper kampanyalar oluyo ama sen bilirsin.Ki telefona verielen para boşa paradır o da ayrı konu.. -
cihaz temizse 175 iyi
symbian uiq sistemi kullanıor kendince uygulamaları falan var
-
nakamura2 bunu yazdı:
mizahi bunu yazdı:
Katılmıyorum.Nokia hayatımda tek kez kullandım bidahada kullanmam.Sony de beni k750 i gibi bi telefonla soğuttu:|(ne dandik telefondur yahu) samsung ve lg var şu an için...Lg chocolate en baba telefon:) ke 500 ü de süper zamanla düşüyo fiyatları az bekle bence az paranın üstüne koy teknosada fln süper kampanyalar oluyo ama sen bilirsin.Ki telefona verielen para boşa paradır o da ayrı konu..
valla benim çalınan ilk malım nokia 6230 telefonum.Çaldıklarına göre değerli bişeymiş :)Özledim telefonumu lan :|
-
nakamura2 bunu yazdı:
mizahi bunu yazdı:
Katılmıyorum.Nokia hayatımda tek kez kullandım bidahada kullanmam.Sony de beni k750 i gibi bi telefonla soğuttu:|(ne dandik telefondur yahu) samsung ve lg var şu an için...Lg chocolate en baba telefon:) ke 500 ü de süper zamanla düşüyo fiyatları az bekle bence az paranın üstüne koy teknosada fln süper kampanyalar oluyo ama sen bilirsin.Ki telefona verielen para boşa paradır o da ayrı konu..
hoca lg chocolate alma sakın derim cünki cok arıza cıkariyor aynısı benim arkadasda vardı belli bi zamandan sonra ekran bozuluyor tuslari dokunmatik oldugu icin hassasiyetligini cok kolay yitirior cok ugrasdırdı sattı sonra nokia aldi.. karısmak gibisi olmasinda LG alcagına samsung aL :) -
toshiba yeni bi telefon sürdü piyasaya..telin arkasında parmak izini okuyabilen bi yer var telefon pin kodu yerine senin parmak izinle açılıyo..ayrıca telefonda istediğin bölüme parmak iziyle koruma koyabiliyosun..kablosuz internet özelliği + windows var telefonda..fiyatı 700$
-
ben o parayla o telefonu almak yerine telefonla gidebiliceğim her yere telefon alıp bir yere saklarım.
-
hacılar bende 250-300 arası 0 bi alet arıyom kamerası iyi olsun bide şarjı çok gitsin yeter başka bi özellik aramıyom ne alabilirim varmı bilen