Telefon Alacam, Bakarmısınız??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

agalar yeni bi telefon almayı düşünüyorum, sony ericsson p910i olarak düşünüyorum, bi tane buldum 175 ytlye. boyası falan kalkmış ama herhangi bi sorunu yok, çalışıyor + açılmamış. orjinal şarj ve stylus kalemiyle birlikte ama hafıza kartı yok. telefonun resmi bu;

gördüğünüz gibi boyası kalkmış ve tuşların üst kısmında ufak bi çatlak var, sorun çıkarmıyo ama.

evet müridler, ne dersiniz bu telefona 175ytl iyimi?? sizede bi danışıyım dedim 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Telefonun normal fiyatını bilmem ama bence değmez abi telefonun tipinden ben olsam 100 kaat vermem:| daha başka modellere baksan derim

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    ben kullandım hiç beğenmedim. Fotoğraf çekimi düzgün değil ve telefon dana kadar. Gerçi ben hiçbi telefonu beğenmiyorum o yüzden sölediklerim pek bi işine yaramaz. 1000 kontür alana telefon kampanyasından aldığım motorolayı kullanıyorum. Süper aşmış bişi. Çalınmıyo, futbol oynanabiliyo, kızdığın birisinin kafasına düşünmeden atabiliyosun. Tavsiyem ondan alman.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    hacı nokyadan şaşma.Her ortamda şarz aleti bulunuyo.Sağlamda anasını satıym

All I need is a possibility.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı:
    -----------------------------
    Katılmıyorum.Nokia hayatımda tek kez kullandım bidahada kullanmam.Sony de beni k750 i gibi bi telefonla soğuttu:|(ne dandik telefondur yahu) samsung ve lg var şu an için...Lg chocolate en baba telefon:) ke 500 ü de süper zamanla düşüyo fiyatları az bekle bence az paranın üstüne koy teknosada fln süper kampanyalar oluyo ama sen bilirsin.Ki telefona verielen para boşa paradır o da ayrı konu..

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

cihaz temizse 175 iyi

symbian uiq sistemi kullanıor kendince uygulamaları falan var 

Amphetamine Logic.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

nakamura2 bunu yazdı:
    mizahi bunu yazdı:
    Katılmıyorum.Nokia hayatımda tek kez kullandım bidahada kullanmam.Sony de beni k750 i gibi bi telefonla soğuttu:|(ne dandik telefondur yahu) samsung ve lg var şu an için...Lg chocolate en baba telefon:) ke 500 ü de süper zamanla düşüyo fiyatları az bekle bence az paranın üstüne koy teknosada fln süper kampanyalar oluyo ama sen bilirsin.Ki telefona verielen para boşa paradır o da ayrı konu..
    valla benim çalınan ilk malım nokia 6230 telefonum.Çaldıklarına göre değerli bişeymiş :)

Özledim telefonumu lan :|

All I need is a possibility.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    nakamura2 bunu yazdı:
    mizahi bunu yazdı:
    hoca lg chocolate alma sakın derim cünki cok arıza cıkariyor aynısı benim arkadasda vardı belli bi zamandan sonra ekran bozuluyor tuslari dokunmatik oldugu icin hassasiyetligini cok kolay yitirior cok ugrasdırdı sattı sonra nokia aldi.. karısmak gibisi olmasinda LG alcagına samsung aL :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiNki
    kiNki's avatar
    Erkek
    toshiba yeni bi telefon sürdü piyasaya..telin arkasında parmak izini okuyabilen bi yer var telefon pin kodu yerine senin parmak izinle açılıyo..ayrıca telefonda istediğin bölüme parmak iziyle koruma koyabiliyosun..kablosuz internet özelliği + windows var telefonda..fiyatı 700$

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    ben o parayla o telefonu almak yerine telefonla gidebiliceğim her yere telefon alıp bir yere saklarım.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    hacılar bende 250-300 arası 0  bi alet arıyom kamerası iyi olsun bide şarjı çok gitsin yeter başka bi özellik aramıyom ne alabilirim varmı bilen

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
Toplam Hit: 6545 Toplam Mesaj: 28