Telefon Alacam, Bakarmısınız??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Telefon boyle bisey olmali.LG KG 920 .Eylul 2005 te arkadasim amerika ya gitmisti okula,bana internetten bi telefon aldim dedi gosterdi.amerika da en fazla satilan MP dedi.baktim hos tu.ses kaydetme yuksek hafiza yetenegi bana yetmisti.baba bende bi tane istiyorum dedim ok ledik UPS le bana bi tane geldi neyse vergi farkini girisini ayarladik.ustunde bir parcasini da ekstra takiyormussun sonradan amerika da oyleymis.arkadasim onuda koymus yanina oyle calisiyordu.cok guzel bi video ve ses kaydedici alet.sinek bocek kurt kus saatlerce kayit yaptim onunla.80 gb muzigi  ustune attim bi keresinde cokuyodu PC gibi mobile isletim sistemiyle calisan bi cihaz baska ne edebilirdi.mart ta askerdeki kardesimin yanina gittim İzmir e bana bunu ver dedi olur dedim telleri degistik.bu makina yi satmis gecmis icim ciz etti hos makinaydi.su an yine bi LG kullaniyorum.T5100 oda hos sevecen bi makina.ama ciddi bi telefon alayim diye dusunuyosan tum Japonlar ve LG ile Samsung u  siddetle oneririm.cok  fonksiyonlu bi makina istiyorum diyene yukarida kullandigim makinayi tavsiye ederim.LG KG 920.klasik bi sey diyosaniz her yerde sahin murat lar gibi nokia dolu ama zevk sahibi iseniz size tavsiye etmem.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Arkadaslar ben LG KE 970 SHINE kullanıyorum.Çok guzel bir makine.Tavsiye ederim.ben 850 ye aldım şimdi 700 civarı.Begeneceksiniz eminim.Metal ve biraz agır bir telefon.Güneşli havalarda ışıltısı kilometrelerce öteden belli oluyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    çok büyük p serisi cihazlar aldığına pişman olursun bide aldınmı satamazsın satarsanda fiyat yüzde60 düşer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cxa1191s
    cxa1191s's avatar
    Erkek
    ben bu mesaji o telefonun bir ust modeli olan plan plan p990i ile yaziyorum. kocaman olmasi ve islevli olmasini saymassan o fiyata normal. sonucta bendekini 600 ytl ye ve 12 taksite aldim.

Ahanda adresim www.bdy.gen.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karsinojen
    karsinojen's avatar
    Erkek
    odun_komuru bunu yazdı:
    -----------------------------
    hacılar bende 250-300 arası 0  bi alet arıyom kamerası iyi olsun bide şarjı çok gitsin yeter başka bi özellik aramıyom ne alabilirim varmı bilen
    -----------------------------
    kesinlikle samsung E250 öneriyorum. Telefonda yok yok. Technosada 280 ytl

www.karsinojen.tr.cx
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_COMMANDO
    the_COMMANDO's avatar
    Erkek

300-400 ytl fiyat aralıgında alınabilecek nokıa telefon 6233

şarjı uzun gidiyor kamera süper çift stero hoperlor 262k geniş ekran ben kullanıyıyorum en baba telefon valla alan pişman olmaz

http://www.nokia.com.tr/link?cid=PLAIN_TEXT_121290

http://www.nokia.com.tr/A4355263 

Dalımızı Kıranın Ormanına DÖK BENZİNİ YAK HEPSİNİ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek
    Hoca Güzel Telefon Bu Fİyata bulursan baska bnde alabilirm

..
Toplam Hit: 6548 Toplam Mesaj: 28