Telefon Bakıyorum Fikrinizi Alıyım Dedim...
-
arkadaşlar hala almadım bekliyom =)=)
k810i alıcam ama ne diyonuz
aslında w960 düşünüyodum hem tuzlu oldu hemde dokunmatii pek tavsiye etmiyolar
-
ya simbian dionuz da bilmiyom ya pahalı oluyo böle çok iisinede kaçmak istemiyom şimdi sonuçta eskiyecek
k810i kullanan varmı hiç bi anlatsın ya bana
-
arkadaşım sana super bi telefon tavsiye edecem bak piyasada bulabilirsen bi tane şöle guzeltemız bi tane 3310 bul aal amk neyıne yetmıyo super telefon alo dedınmı tamamdır hata ericson 688 bularbılırsen bı tane temız ondan al bızım arkadaşta var bi tane ericson t688 100 ytl verenler oldu satmıyo amk telefonu super temız hacımmm bıraz nostaljı takıl Sittir et bu yenı cıkan telefonları ne varsa eskılerde var amk :Pp
Tavsiyem Bu
-
valla bende nokia N73 almayı düşünüyorum ama kaba görünüyor o yüzden karar veremedim sony ericsson K810i de olabilir.arkadaşım almış güzel telefon.sesi görüntü kayıtları falan idare eder
-
en iisi alıyım dimi mal mal bekliyom babamın telefonunu aldım onu kullanıyom daha beklersem o yeter sana diyecek almıyak diyecek =)=)
-
6600 yada bir benzeri olan 6630 ii
-
valla şekil, karizma olrak samsung lider
ama kullanış veya özellik dersen nokia
-
iice aklıma girdiniz amk napıyım bilmiyom bi arkadaş demiş ya en iyisi 3310 =)=)
-
sony ericcsson t610 3 yıldır kullanıom telefon telfon muamelesi yapmamama rağmen taş gibi :))))
-
u 600 ve ya sirocco gold ..