Telefon Ekranını Seramik Sıvıyla Kaplamak ? - Spigen Universal Glas Nano Liquid Sıvı (Seramik) Kaplama
-
mkyb bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Tamperli cam ise yaramiyor diyenlere: Yillardir teknosadan aldigim markasini hatirlamadigim 40 liralik tamperli camlardan kullaniyordum. Telefonu hic dusurmemistim cikartmayi dusunuyordum zaten ekrani tam kaplamiyor ve dusurmuyorum diye. Sonra bir gun telefonu tas merdivene dusurdum tutayim derken elim carpti firladi uc kere yuz ustu sekti, kaplama yuz yerinden kirildi catladi ekrana hicbir sey olmadi. Neyse ki cikarmaya usenmisim.
Bundan sonra da her zaman film degil cam kullanmayi dusunuyorum. Edit. Note4
Hocam olay o zaten. Ekran koruyucu kırılıp ekranı korudum diye gösteriyor. Note 4'ün ekranı Gorilla Glass cam zaten. Kırılmaya karşı dayanıklı.
Cam koruyucular en ufak darbede kırılacak şekilde üretiliyor ki kırılınca kullanıcı ekranı korudu sansın bir daha alsın.
aynen öyle, zaten dabeye karşı kırılmaz cam üretmenin maaliyeti çok oldugundan direk rabede kırılacak camlar üretilip pazarlanıyor. test yapılacaksa şu şekilde yapılır. 2 telefon alınır, birince cam kaplanır diğeri boş. 2 side eşit darbe alır. camsız olan kırılırda camlı olanın sadece koruma camı kırılırsa o zaman tamam derim
-
7 senede 2 telefon 8 ekran (4 ekran 2 amoled sandivic ve 2 sandivic ips)(4 kere note 2 ust cam dikkat koruyucu cam degil hakiki kendi cami)degistirdim banamisin demiyorum paramin delisiyim elimde telefon durmuyor. :) Ama xiaomi ekranini kirmayin en cok benzer yan sanayi si bile hic benzemiyor camlari cok ince hemen catliyor kiriliyor falan filan
-
Bunca pahalı üretirler, şuncağızcık ekranın camını çelik alaşım katkısı ile üretmekten acizdirler, bu nedir arkadaş yahu...!